Vågar du säga när du är missnöjd?

Inlägget innehåller annonslänkar för NordicFeel

Halloj!

Just landat i soffan hemma. Vi har varit och handlat och gjort allt klart redan så vi kan ta helg. Ska strax hoppa i mysbrallorna också, sen tända ljus då det är värsta urrvädret ute. Mysigt faktiskt! Helst när man vet att det ska bli 23 grader och sol imorgon. Då kan man ta en höstlik dag faktiskt….

Var och gjorde naglarna idag och blev så jäkla missnöjd. Jag sa till medan jag satt där men hon hafsade dit något lack men det gjorde ju inte direkt saken bättre.

Jag ville ha spetsigare i fram, en nagel blev det men inte resten. Knöggliga är dom också med en massa märken. Jag bad om naturella och då blir det lite rosa i tonen, så som jag haft de senaste gångerna. Hon hade på det (det är alltså en gelefärg) och sen när hon filade med maskinen efteråt så slipade hon bort lite av de så de blev fläckiga. Sa till om det då det inte blivit så förut, då tyckte hon vi skulle ha på lack så det täckte. Det är dyrare att ha på gellack också, det är ok men med tanke på att jag förr bara kunnat köra naturella så blev det lite konstigt att det behövdes gellack också för att täcka.

Nä, nu har det blivit lite halvdåligt två ggr så nu byter jag ställe tills nästa gång. På håll kanske det ser ok ut men tittar man nära så näää…. jaja, det är som det är med det.

Jag har dock blivit bättre på att säga när jag inte är nöjd. Det fanns en tid när jag bara tackade och tog emot och sa ingenting. Då får man ju liksom skylla sig själv, så är det ju.

Ändå glad för färgen, den älskar jag! Typ lite beige/corall i färgen.

Påminner mycket om den HÄR färgen från Maybelline. Sååå fin tycker jag! Snorbilligt lack detta.

Sally Hansen har ett liknande HÄR! Lite dyrare dock men hört mycket gott om det.

OPI har denna och den såg också så fin ut. OPI är ju känd för att vars riktigt riktigt bra lack.

Just nu har NordicFeel 20% rabatt på allt vid köp över 399 kr. HÄR hittar du in till dem, gäller lacken här ovan också.

Hur är du? Vågar du säga ifrån? Är du bra på det? Har du alltid varit det eller är det något du fått jobba på?

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
4 years ago

Fy det är så tråkigt när det inte blir bra och som man tänkt sig. Jag är jättepetig med just naglar själv så förstår din känsla precis. Ett byte känns klokt. Betalar man dyrt för att bli fin och är tydlig med vad man vill ska man bli nöjd.

niinis
niinis
Reply to  Anna
4 years ago

Ja men ellerhur! Naglar är ju sånt som syns rätt tydligt också och något man kan störa sig något vansinnigt på om det inte är bra. Så ja, nu byter jag, letar för fullt.

Anna
Anna
4 years ago

Har blivit riktigt vass på att säga ifrån (ju äldre jag blivit) men försöker att alltid göra det på ett schysst o trevligt sätt, men ändå inte mesigt. Man har ju rätten på sin sida som konsument att kräva en fungerande vara eller att man blir nöjd med tjänsten man köpt. Tråkigt bara att ganska många ställen är så dåliga på att hantera klagomål.

Nu låter jag som en gnällkärring (förlåt) men i din story på insta så reagerade jag på att Milo hade den där godisspaden uppe i ansiktet vid munnen/näsan. Lätt hänt när man funderar på allt gott, men det är ju så sjukdomar kan spridas….. Ni skulle inte ha tagit mer godis med den utan lämnat den till personalen (sagt att den hamnat på golvet eller vad som helst). Vill inte vara kritisk så men ändå…hoppas du förstår hur jag menar. Har sett på vissa affärer att de alltid har rena spadar man kan ta samt en behållare där man lägger den som använts. Smart tycker jag. Och ja, jag har definitivt bacillskräck.

niinis
niinis
Reply to  Anna
4 years ago

Ja lite trist att hon inte lyssnade även om jag sa till, men men….nu blir det ett byte synd nog.

Nja, om du kollar storyn igen så drar han den lite på kinden. Jag vet att jag säger munnen men den var på hans kind bara. Kände inte att det skulle vara upphov till några sjukdomar, annars hade vi självklart bytit spatel.

Något jag funderat på är att vanliga mataffärer ju har samma samma spatlar hela tiden. Ingen matvaruaffär här i vår stad har använda och oanvända. Allt ligger i en enda röra. Det finns liksom ingenstans att lägga använda spatlar som det finns på stora Godisgallerior t ex. Hmmm, kanske är för mycket bök för affärerna…

Nästa inlägg

Krämig laxpasta med citron

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x