Hur gör man med vigselringen?

Inlägget skrivet i samarbete med Vanbruun

Dagen till ära kan vi väl snacka diamantringar? Vi har ju bröllopsdag idag. Kanske att den där mannen jag lever med får sig en liten hint on han läser det jag ska skriva kanske…. *blink blink*?

Nämen såhär var det, när vi gifte oss köpte vi en superenkel vigselring till mig. Vi bestämde då att vi skulle sätta en liten sten i den ringen för varje år vi varit gifta. Idag firar vi 13 år som gifta så vänta så ska jag kolla min ring, jag ska kolla hur många stenar det är i den?

Nada, inget, njet, zero…. haha! Skämt åsido, det har liksom fallit bort ur våra liv. Plötsligt dök den där bröllopsdagen upp och vi hann knappt tänka. Grejen är ju att den måste lämnas in när det ska sättas i stenar och sådan framförhållning är verkligen inte min starka sida. Nu har dom här bröllopsdagarna dykt upp 13 gånger och inte en stenjävel i ringen så långt ögat kan nå.

Men, då kom jag på en alldeles egen idé. Varför hålla på och plottra med den här fina lilla saken jag har som ring. Vi spar en slant istället och så köper vi en hel diamantring. Bra deal va? Haha…

Vanbruun är en sida där man hittar vackra hållbara diamantringar som inte är alltför dyra. Passar mig perfekt. Där kan man också designa en alldeles egen ring efter dina önskemål. Snacka om att få en alldeles egen unik ring som ingen annan har, sånt är ju jättefint, helst när det handlar om vigselringar.  Så Tony, lyssna och titta riktigt noga nu.

Önskning av diamantring 1) HÄR

Önskning av diamantring 2) HÄR

Önskning av diamantring 3) HÄR

Nummer 1 är verkligen sååååå fin! Jag älskar den! ❤️ Jag skulle också kunna tänka mig designa en alldeles egen som blir unik för oss. Jag tror att jag måste suga på karamellen en stund.

Jag tänkte mig först att jag skulle ha den mellan förlovning och vigselring. Eller så byter vi ut min nuvarande vigselring mot den, tror nämligen inte att det blir skönt att ha den emellan. Grejen är bara det att jag tycker så mycket om min vigselring och det som står där i så jag vill inte skiljas från den heller. Hur ska man kunna avvara den? Smälter man ned den eller?

Hur skulle du gjort? Hur spar man en vigselring? Hur ser era förlovnings och vigselringar ut?

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carola
Carola
4 years ago

Nr 3 är superfinast tycker jag ✌️
Jag har en vigselring med en stor diamant och en förlovningsring som är täckt med små diamanter hela vägen runt….i en rad. Båda i vitt guld

niinis
niinis
Reply to  Carola
4 years ago

Åh det lät jättefint! Hmmm, ska man behöva byta båda nu då?

Jenny
Jenny
4 years ago

Kan du inte sätta vigsel ringen du har på andra handen. Det har jag gjort med min förlovningsring då jag fick en annan på vår ett åriga bröllopsdag! Stort GRATTIS på er dag! Kram❤

niinis
niinis
Reply to  Jenny
4 years ago

Hmm, du menar alltså den ensam? Den känns lite tunn då kanske…. hmm, måste prova. Tack & kram ❤️

niinis
niinis
Reply to  Jenny
4 years ago

Testade direkt och det var inte dumt alls faktiskt. Tack för tips! ❤️

Jenny
Jenny
Reply to  niinis
4 years ago

Annars får du skriva samma text i den nya som du har i din första.❤

niinis
niinis
Reply to  Jenny
4 years ago

Ja så kan man också göra ju…. du sprutar ut bra idéer. Jag hade totalt fastnar vid att texten skulle försvinna. Haha….

Jenny
Jenny
Reply to  niinis
4 years ago

Vi bytte till vitt guld med diamanter i mina ringar när vi bestämde att vi skulle gifta oss. Tänkte nya ringar nytt kapitel i livet. Tog fina bilder på de gamla ringarna som smältes ner har ju bilderna kvar och ett nytt kapitel har börjat ❣

niinis
niinis
Reply to  Jenny
4 years ago

Ååååååh…. men det lät också så himla fint. ❤️

Jag tror att jag har så svårt att släppa det gamla, att inte ha det så som det alltid har varit. Märkligt på något sätt….

Men saker förändras ju i en relation. Vi som människor och därmed också relationen, så varför skulle inte praktiska saker så som en ring kunna förändras också. Hmmm, så bra för mig att skriva om det här känner jag.

Kram & tack! ❤️

Jenny
Jenny
Reply to  niinis
4 years ago

Är precis likadan vad det gäller att släppa det gamla och förändringar i livet! Ska bli jätte spännande att se hur du gör! Kram ❤

Sandra
Sandra
4 years ago

Grattis på bröllopsdagen! Själv är man nyförlovad den 3/8 med min älskade sambo, efter 9 år som par så har vi äntligen förlovat oss. Planering för bröllop till våren är igång. Om allt går som det ska.
Vi köpte enkla palladium ringar med en laserskuret mönster längsmed ringen på halva ytan utåt kan man säga. Min har jag fått lämna in för förstoring pga mina händer har svullnat något grymt efter vi köpte de.. men jaja det går set med får den förhoppningsvis i början av september igen.

niinis
niinis
Reply to  Sandra
4 years ago

Blev tvungen att googla palladium. Jag kan såååå liiite om ringar inser jag. Men nu har jag full koll på Palladium. Grattis i förskott, ni har något underbart att se fram emot! ❤️❤️❤️

Ursula
Ursula
4 years ago

Jag skulle aldrig byta ut min ring. Är gift med samma man fortfarande efter 33 år o min vigselring betyder mkt för mig. Men alla är vi ju olika. Grattis till er på bröllopsdagen.

ÅsaS
ÅsaS
4 years ago

Jag gillar fortfarande min vigselring och den sitter där den sitter, med inskription och allt. Jag får inte av mig den heller, inte ens med såpa och våld.. Vad jag däremot skulle vilja göra, är att köpa mig en till, med 3 stenar i, som symboliserar våra 3 barn. Den skulle isåfall få samsas på samma hand (ev samma finger) som förlovnings- och vigselring.

Nästa inlägg

Snabba krämiga kycklinggrytan med quinoa

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x