Snart hemma

Halloj på er!

”Mellan” har sagt hejdå till Lina och lämnat lägenheten och sitter på Palmas flygplats och väntar på sitt plan. 19.45 lyfter han mot Skavsta. Vi sätter oss i bilen vid 22 för att åka och hämta honom.

Har ingen direkt matlust så det blev finncrisp med ost och skinka och en kopp grönt te. Fråga mig vid 8 igen, kommer förmodligen vara vrålhungrig då.

Idag har jag kört helt osminkat, orkade inte med idag. Har känt mig lite urlakad. Blir alltid så när jag glömmer att ta mina tillskott. Blir deppig, orolig i kroppen och får lite hjärndimma typ. Så viktiga är mina tillskott för mig.

Detta är vad jag har kvar idag att ta. Skulle inte klara mig utan min lilla dosett. Det är jag och pensionärerna liksom. Ändå glömmer jag att ta fast dom ligger såhär, man kan ju tro att man är panchis på riktigt.

Kan vara så att jag blivit en aningens influerad av Love Island…. haha! Ni som tittat på det förstår vad jag menar. Där går de nämligen omkring med såna här liknande flaskor. Man liksom suger i sig vattnet. Jag bara ÄLSKAR den här lilla flaskjäkeln. Gör så att jag får i mig vanligt vatten på dagarna. Så grymt! Köpte min på ÖB, 29 spänn. Som hittat! Inte sponsrad, bara ett tips.

Äsch, det blev proteinpannkakor. Har världens bästa pannkaksmix som jag bara blandar ut med havremjölk. In i en shaker, blanda, låt stå ett par minuter och sen steker jag 3 små pannkisar i stekpannan. Älskar att äta det med turkisk yoghurt med kardemumma och kanel på.

Ska nog vila lite nu innan Mange kommer förbi senare ikväll. Kommer vara zombie annars…..

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Stolar till matbordet

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x