Fotbollshjälte och kalsongkille

Halloj och gokväll i stugorna!

Att jag är vaken? Sov ju inte många timmar inatt när vi hämtade Elliot så det är rätt konstigt. Han har varit på sitt gamla jobb och hälsat på idag och ikväll är det kompisar för hela slanten. Man får vara glad för de få timmarna man fick se honom. Typ så. Ni som har småbarn hemma, njut så mycket ni orkar av att de vill ha ditt sällskap typ 24/7. Det vill dom inte så länge och jag lovar att det kommer dagar då ni önskar ni njutit mer. Jag njuter allt vad jag orkar av att Milo fortfarande vill vara med oss, ett par år till så vill han inte det längre. Snyft….

Apropå Milo. Kolla vad han fick när han spelade cup förut? Grönt kort! Det är något så härligt som ett kort till den spelaren i varje lag som spelar mest schysst. Det är respektive tränare som ser ut den spelaren i motståndarlaget. Milo fick den! Så kul och så stolt han var.

Nu skulle jag behöva tvätta av ansiktet och sånt men fasen vad jag inte orkar gå upp ur soffan. Trött är bara förnamnet.

Har i alla fall lyckats snika åt mig lite fotpill av den här kalsongkillen på andra sidan soffan. Perfekt tajming, han är inne i sin serie och kan hålla på hur länge som helst då. Yeeeeey! ⭐️

Hörni, nu ska jag också ta tag i min serie. Natti natti finisar.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fynda till tonåringen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x