He is home! ❤️

Godmorgon!

Vi hämtade upp honom mitt i natten. Min älskade pojk. Så glad över att se honom och äntligen få krama om honom. Sist vi kramades så var det ju så mycket gråt, nu var det helt annat. Dock så saknar han nu sina nyfunna vänner på Mallis så vilket håll man än åker åt blir det sorg. Så är det.

Han har blivit långhårig sen sist vi sågs, det har ju gått en månad.

Detta var dagen innan han åkte. Så glad och se honom sitta i det där sätet igen.

Vaknade upp med helt annat mindset i morse. Lugn och ro i hjärtat. Att ha ett barn utomlands är för mig upphov till oro. Varje morgon vaknar man och tänker på honom och att man hoppas att allt är ok.

Jag kickar igång denna FINFREDAG med morgonfrillan på skaft och är så lättad att han äntligen är hemma i Sverige igen. Piiiiuh!

Idag är Milo hemma, han är lite hängig med halsont och magont. Skulle det ta bara 2 veckor att insjukna efter man börjat skolan igen? Får hoppas att det bara är något snabbt övergående.

Hörs sen hörni, ha en härlig fredag om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al 68
al 68
4 years ago

Förstår exakt din känsla. Min stora kille åkte till Australien för några år sedan och skulle vara iväg ett år, vilken hemsk tanke. Nu blev det bara ett halv år så det kändes ok. Skönt att de provar sina vingar men det är jobbigt för oss på hemmaplan. Nu bor han i Stockholm så det är rätt långt mellan oss fortfarande, men ändå rimligt <3. Ha en fin dag 🙂

niinis
niinis
Reply to  al 68
4 years ago

Ja exakt så. Är de på ett rimligt avstånd har man en helt annan känsla. Vaknade upp med ett helt annat lugn i morse vilket var otroligt härligt. Hoppas han håller sig hemma ett litet tag nu i alla fall.

Fin dag till dig med! ❤️

Susanne
Susanne
4 years ago

2 veckor är ju bra här blev det efter 1 vecka.
Krya på Milo och trevlig helg!

niinis
niinis
Reply to  Susanne
4 years ago

Ja det slår aldrig fel. Tack! Krya på er också. ❤️

Nästa inlägg

Snart hemma

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x