Så berörd!

Alltså, jag är bara så rörd. Faktiskt rörd till tårar av så otroligt fina människor som finns.

Men vi börjar med kontot. Jag har kontakt med Instagram/Facebook angående mitt konto. Vet inte än om det ens kommer gå att lösa, men jag har i alla fall kontakt. Dom har försökt hjälpa mig under dagen men jag har inte fått tillbaka det än i alla fall. Dock så hoppas jag fortfarande! Hoppet är det sista som överger en.

Det är ett Instagramkonto, en praktisk sak utan hjärta. Ingen har dött. Men jag har lagt ned så sjukt mycket tid och jobb på den. Flera års arbete. Dessutom innehåller den ofantligt mycket minnen. Alla små videoklipp på Milo och våra resor som jag nämnde. Det är så jäkla obehagligt också att de är och inkräktar på något som är mitt. Usch! Sån ångestkänsla.

Hur kan någon bara bestämma sig för att förstöra. Radera någons konto liksom. Utan anledning. Så otroligt onödigt och meningslöst.

I 10 timmar har jag jobbat med kontot idag. Mejlat överallt, frågat överallt. Gjort ALLT jag kan. I flera timmar har jag suttit med huvudet nere i min telefon, skrivit, förklarar, letat. Fyfan!

Gråtit floder. Är lite hängig just nu dessutom så allt blev ju såklart värre. Hej HSP person. Så trött på att vara det ibland. Önskar att jag kunde stänga av i mitt känsloregister ibland, att få vila från alla starka känslor skulle faktiskt vara skönt.

Men…. nu till det som ändå fått mitt hjärta att skutta och känna glädje. Ni, ni som följer mig här, på Instagram och Facebook är helt fantastiska. Jag är överöst med hjärtan, kärlek, pepp och hjälp. Alltså vilka fina människor ni är! Blir helt överväldigad. Fått så mycket kärlek så jag blir stum. Har gråtit bara därför idag, för att folk engagerar sig och är så jäkla fina. Otroligt. ❤️❤️❤️ Varm i hjärtat!

Nu ska jag krypa ned i sängen och försöka sova lite, kanske kolla lite på någon härlig serie som får mig lite glad.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
4 years ago

Men åh stackare förstår att du är ledsen . Usch att det finns såna elaka människor som vill förstöra stor stor kram kommer här från HSP Åsa

niinis
niinis
Reply to  Åsa
4 years ago

Skönt att vi är fler, då förstår du min känsla. ❤️

Kristina Ruthström
Kristina Ruthström
4 years ago

En stor kram från mig.

niinis
niinis
Reply to  Kristina Ruthström
4 years ago

Kram tillbaka! ❤️❤️❤️

Fnulan
4 years ago

Klart man vill hjälpa dig finis!!! Så ledsamt att du drabbats. Kram

niinis
niinis
Reply to  Fnulan
4 years ago

Tack fina Fnulan! ❤️❤️❤️

Eva
Eva
4 years ago

Nu kan jag inte sånt här men jag söker på dig på instagram så kommer det upp massa bilder. Är det inget som är borta?

niinis
niinis
Reply to  Eva
4 years ago

Jo, jag har bytt namn på ett gammalt inredningskonto som jag hade. ❤️

Nästa inlägg

Så ledsen

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x