Så ledsen

Idag vaknar jag upp till en tom instagram. Igår fick jag en länk på mejlen från vad jag trodde var instagram, klickade in mig på den och idag vaknar jag upp till ett raderat konto. Jag brukar vara så otroligt försiktig men igår gick det bara av farten.

Nu har någon hackare raderat hela mitt konto, alla mina bilder sen sååå många år tillbaka, alla filmer från storys från våra utlandsresor och viktiga härliga händelser som låg i arkivet är bara borta. Allt jobb jag lagt ned på att etablera en sida är förgäves.

Gråter här hemma faktiskt. Inte bara för att det har ett känslomässigt värde, detta är ju också en del av min inkomst. Jag har jobbat ofantligt med att bygga upp min sida. Jag kommer inte få tillbaka drygt 20.000 följare på en vecka liksom. Förstår verkligen inte grejen med sånt här, att bara radera någons konto för att det är kul, jag fattar verkligen inte.

Men, jag inser att jag inte kan göra mera. Jag måste bara tugga i mig att nu gjorde någon såhär mot mig och jag kan inte annat än acceptera.

Skulle bli så glad om ni började följa mitt nya konto (fortfarande med samma namn då dom ju raderade det) här ➡️ @niiinis_

2
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
4 years ago

Jag är säker på att alla följare kommer att hitta tillbaka Nina! 🙂

niinis
niinis
Reply to  Jenny
4 years ago

Hoppas det! ❤️

Carina H
Carina H
4 years ago

Ditt konto finns kvar med bytt namn! Kontakta insta om hjälp att få tillbaks det

niinis
niinis
Reply to  Carina H
4 years ago

Finns det? Kan du snälla ta screenshot på den och skicka det till min mejl niiinis@outlook.com är du jättesnäll! ❤️❤️❤️

Linn
Linn
4 years ago

När jag följer länken kommer jag till ditt gamla konto men ett nytt användarnamn? Så allt verkar inte vara borta, bara nytt namn? Så himla tråkigt att folk ska förstöra oavsett. Ska leta reda på dig och följa dig på nytt

niinis
niinis
Reply to  Linn
4 years ago

Se nedan! ❤️❤️❤️

Anna
Anna
4 years ago

Kontakta Instagram! De kanske kan hjälpa dig att få tillbaka kontot.

Sen måste jag tyvärr säga att sociala plattformar inte är säkra ställen, helt enkelt för att du inte har någon makt eller bestämmanderätt där. Du vet väl att rättigheterna till allt ditt innehåll ägs av Facebook (som äger Instagram)? Din hemsida och blogg däremot äger ju du allt innehåll på. Hoppas det löser sig!

niinis
niinis
Reply to  Anna
4 years ago

Har kontakt med Instagram nu, men inte säkert jag kan återställa, vi får se…. håll tummarna!

Carola
Carola
4 years ago

Fy tusan alltså! Jag förstår inte vad som är meningen med hela grejen
Är det bara för att jävlas eller tjänar man nåt på att ställatill det för folk???

niinis
niinis
Reply to  Carola
4 years ago

Förstår inte alls, bara för att förstöra tror jag! ❤️

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x