Jakten forsätter

Godmorgon!

Tack och lov så har jag fått sova massor inatt, gårdagens ”meltdown” tog mycket energi. Jakten på mitt Instagramkonto är igång även idag, jag hoppas såå att det ska gå att lösa! Har kontakt med en kvinna nu som jag hoppas ska kunna hjälpa mig. Vi mejlar i alla fall fram och tillbaka. Håll gärna en tumme för mig är ni snälla. ❤️

Ser ni solstrålen som liksom bryter sig igenom i bilden. Så vackert! Älskar den här bron också.

Tog en välbehövlig promenad i morse och besökte även gymet. Bara lite benträning för att känna på det lite. Promenaden var så skön och det absolut bästa om man känner sig ledsen, seg, deppig eller förtvivlad. Bästa medicinen! Efter halva vägen är det som om något händer med en, djupt inne i själen så är det som att det väcks lite energi och glädje. Lyssnar du på en favoritlåt samtidigt så kan jag lova att du nästan studsar av glädje när du kommer hem.

Du måste gå minst 40 minuter. Det är optimalt. I morse gick jag 50 minuter, nästan 5 km. 30 minuter är lite för lite för att få känslan så mitt tips är att du stövlar på minst 40 min. När jag kom tillbaka så kändes det lite lugnare i min själ i alla fall.

Återigen! Vilken kärlek jag får och fått! Är helt matt. Känner hur energin liksom skjuts mot mig som kanoner. Så tacksam! Hoppas så att detta snart får vara över och att allt är som vanligt igen. Min mage är så paj som den kan bli så jag skulle behöva få ordentligt lugn därinne i själen. I helgen åker vi ut med Vagnhild och ska fiska. Naturen. Tystnad. Familjen. Andas. Bra och snäll mat för magen. Längtar verkligen!

Dags att ta tag i jakten här. Tack för all kärlek hörni. Det betyder oerhört mycket för mig.

Kram Nina

12
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
4 years ago

Så irriterande och förstår heller inte vad den som gör något såddnt här får ut av det .
Är det den här veckan du börjar på din utbildning?

niinis
niinis
Reply to  Sara
4 years ago

Nä det är verkligen idiotiskt!

Jag började igår. Så kul! ❤️

Yvette
Yvette
4 years ago

Hej ! Har för mig att samma sak hände Malin Berghagen.Hon lyckades få tillbaka sitt konto tror jag.Kontakta henne !

niinis
niinis
Reply to  Yvette
4 years ago

Har kontakt med en kvinna som hjälpt några andra influencers nu. Håller verkligen tummarna! ❤️

Norpan
Norpan
4 years ago

Älskar foton där någon lyckas fånga solstrålar så där vackert. Vill gärna se det som att någon där uppe vill påminna om att det fortfarande finns ljus och hopp.
Så som du tagit fotot, med solstrålen precis i början av bron, får mig att vilja springa igenom den och över bron .
Varm kram från ännu en HSP:are

niinis
niinis
Reply to  Norpan
4 years ago

Åh vad fint du beskriver det! ❤️

Nästa inlägg

Så berörd!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x