Stor oro för framtiden

Hej & godmorgon!

Gårdagen tillbringades med att vänta på mejlsvar. Det är ungefär det jag gör nu. Mejlsvar angående mitt gamla instagramkonto. Har som sagt hittat en kvinna nu som hjälpt flera av mina influencerkollegor att hitta tillbaka sina Instagramkonton som råkat ut för samma sak, så nu håller jag alla tummar och tår för att hon kan hjälpa mig också. Förklarar värdet av mitt gamla Instagramkonto lite längre ned.

Tänk att en hacker kan göra livet såhär surt för en helt i onödan? Många har undrat om det är någon som gjort detta personligen mot mig, alltså velat vara elak och förstöra. Nej, såna här ”hacker-attacker” är nästan aldrig så, de gör sånt här för den roliga sakens skull vilket ju låter helt sjukt. De försöker med ett gäng random människor och så är det några av oss som går på skiten, som i mitt fall klicka på en länk i ett mejl som jag trodde kom från Instagram.

Det finns ju liksom ingen mening i sån här förstörelse. Ok om de ville sälja kontot med alla följare på något vis, få ut pengar för det, men detta har gjorts bara för att förstöra. Så sjukt jäkla meningslöst! Så förbannad på allt, nu har man fått lägga ned så otroligt mycket tid och energi på precis ingenting känns det som.

Efter nästan en hel dag hemmavid med huvudet nedborrat antingen i en dator eller i en telefon i jakten på mitt instagramkonto så var det skönt att åka med Milo till fotbollsträningen.

Det började regna galet mycket medan jag satt där men jag hade paraply så jag fick kura in mig i den. Fick många frågor av folk här hemma igår, det är många som hängt med i vad som hänt såklart.

När Tony var klar med sitt så kom han ned till träningen också. Så tacksam för den här karln jag har. Han står stadigt vid min sida och försöker stötta. Han om någon vet vilket jobb jag lagt ned på mitt Instagramkonto de senaste åren.

Grejen är att får inte jag fatt på mitt förra konto så kommer mina samarbeten framöver inte att se likadana ut. Jag har t ex ingen SWIPE UP funktion om jag inte har fler än 10.000 följare på Instagram. När jag får samarbetsförfrågningar så vill 9 av 10 även synas på Instagram, oftast i stories med en swipe up funktion men också i själva flödet. Nu kan inte jag erbjuda swipe up för mina samarbetspartners och självklart är det skillnad på om det är drygt 4000 som följer kontot eller om det är drygt 20.000 för partnern.

Det är alltså inte bara ett konto med värdefulla bilder och små filmer som försvunnit. Det är också en stor del av min inkomst vilket gör allt detta till en enda stor jätteballong av oro. För framtiden, för min inkomst osv. Jag lever ju på att vara influencer, jag har inget annat jobb vid sidan av. Dessutom händer detta just precis när Tony går in som delägare i ett bolag och allt redan är lite sårbart och oroligt. Det var nu jag skulle vara den där trygga punkten i allt annat som sker.

Så, av naturliga skäl är detta en jäkla börda på mina axlar just nu. Magen bråkar så sjukt mycket nu och den här oron gör verkligen inte saken bättre. Hade samarbeten som skulle in men har fått kontaktat företagen och berättat hur det ligger till.

I måndags fick jag också material till min inredningsutbildning. Tanken var att jag skulle plugga nu men all min tid har gått åt till denna skiten. Som tur är finns ingen tidspress så på mig då detta är en distansutbildning och man bestämmer farten själv, men det skulle vara härligt att få lägga ned tid på utbildningen nu. Det har jag sett fram emot så mycket.

Nä usch, förlåt för att jag är en gnällig bloggkompis just nu. Behöver bara skriva av mig allt här hemma i mitt sovrumsmörker. Tack för du är min bloggvän. Jakten fortsätter och jag kommer inte ge upp förrän någon säger att det inte finns något man kan göra för att få tillbaka kontot.

Här hittar ni till mitt nya instagramkonto ifall ni vill följa! ➡️ @niiinis_

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

20 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena Lindström
Helena Lindström
4 years ago

Vilket skit Nina, efter regn kommer solsken! Håller tummarna och tår….kämpa på kram Helena

niinis
niinis
Reply to  Helena Lindström
4 years ago

Tack Helena! ❤️

Susanne
Susanne
4 years ago

Jag håller verkligen tummarna för dig!
Det kommer lösa sig annars får vi fixa en kampanj så du får tillbaka alla dina följare, vi fixar det.
Stor Kram

niinis
niinis
Reply to  Susanne
4 years ago

❤️

Eva Hargefeldt
Eva Hargefeldt
4 years ago

Så förbannat onödigt och ruttet gjortHåller alla tummar och tår att det löser sig och du får tillbaka kontot❤️❤️❤️

niinis
niinis
Reply to  Eva Hargefeldt
4 years ago

❤️

Maria Persson
Maria Persson
4 years ago

Håller alla tummar och tår att allt löser sig till det bästa för dig
Kämpa
Kram Maria

niinis
niinis
Reply to  Maria Persson
4 years ago

❤️

Lena
Lena
4 years ago

Fy sjutton! Så jäkla onödigt av den/de som gjorde dettaHoppas det ordnar sig. Men om du inte kan få tillbaka ditt gamla konto så kanske du kan lägga upp här på bloggen att vi ska följa ett nytt konto istället. Du har ju många följare här på bloggen oxå som kan gå in och följa ditt nya instagramkonto.

niinis
niinis
Reply to  Lena
4 years ago

❤️

Jenny
Jenny
4 years ago

Gnälla får man absolut göra! Hoppas att det går bra 🙂 Vänlig hälsning Jenny

niinis
niinis
Reply to  Jenny
4 years ago

❤️

AnsoAnna
AnsoAnna
4 years ago

Håller tummarna för att det löser sig och att du får tillbaka ditt gamla konto!!

niinis
niinis
Reply to  AnsoAnna
4 years ago

❤️❤️❤️

B-M
B-M
4 years ago

Håller verkligen tummarna för att det löser sig Nina! Kram <3

niinis
niinis
Reply to  B-M
4 years ago

❤️❤️❤️

Sofia
Sofia
4 years ago

Så himla tråkigt. Lider verkligen med dig.
Kan du för att varna andra lägga upp mailet som du fick? Hur kan man veta om ett mail är äkta eller inte – någon som har tips vad man ska kolla?

Gunvor
Gunvor
Reply to  Sofia
4 years ago

Det allra bästa tipset är tyvärr att aldrig klicka på länkar i mail, om du inte har ett någon skicka en länk förståss. – Nina, jag menar verkligen inte att strö salt i såren i din jobbiga situation, men det är det allra bästa tipset.
Men saker man kan titta på är språket (t ex om det är dålig svenska i ett mail från ett svenskt företag), om loggan ser ”konstig” ut jämfört med hur den ser ut på hemsidan eller på deras brevpapper (t ex en faktura), om erbjudandet är för bra för att vara sant, om erbjudandet kommer från ett företag du redan anlitar/använder och avviker från det avtalet (jag använder t ex HBO men får allt som oftast erbjudande om gratis abonnemang från HBO om jag blir kund nu). Kolla också hur epostadressen ser ut bakom det namn som syns i mailet.
Tänk också på att visa typer av företag inte kommunicerar erbjudanden via epost om de är seriösa (t ex banker och försäkringsbolag bl a)

Nina – hoppas det löser sig snart!

niinis
niinis
Reply to  Gunvor
4 years ago

❤️

niinis
niinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Mejlet är bara borta från min inkorg. Finns inte, det är verkligen så märkligt. Säkert något dom också kan göra.

Nästa inlägg

Saftig morotskaka i långpanna

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x