”Katastrofmorgon”

Godmorgon raringar!

Det är FINFREDAG. Här hemma är det inte så mycket FINFREDAG än dock. Jag skulle starta dagen med att vara produktiv. Jag ville förbereda kvällens efterrätt och ställa i kylen redan nu så den var klar.

Innan jag skulle ställa den i kylen så ville jag fota den så jag kunde visa dig bild och recept på den. Skulle bara hämta kameran när detta hände.

Skaffa katt sa dom. Det blir mysigt sa dom. Njaaaa…. just idag är hon inte så mysig. Mitt finska temperament och min PMS fick mig att vilja slita av mig håret. Haha….

Det roliga är att hon nu struttar runt som om ingenting hänt. Hon har ingen aning om att jag nu måste skölja av duken, skura golvet, tvätta duken och ställa mig och göra om precis allt. Behöver jag säga att hon är billig just nu den där katten! Vill du köpa?

Hepp, dags att göra om allt. Vi hörs sen igen. Ha en trevlig fredag om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

  1. Amanda skriver:

    Det där känns sååå igen. Inte med katt men har en labrador som skapar liknande kaos väldigt ofta. Man känner för att slänga upp en annons på blocket var och varannan dag 😀

  2. Jenny skriver:

    I know the feeling 🙂 Vänlig hälsning Jenny

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..