ANNONS

Så besviken – riktigt dåligt!

/

Hej och gokväll!

Här har fredagslugnet lagt sig. Vi sitter vid TV:n och kikar på ”Fångarna på fortet.” Stackars Jon Henrik som bröt foten. Hoppas han är läkt och bra i den nu.

Jag älskar fredagar. När helgen är här och man njuter av lite god mat, efterrätt (den som höll på att gå käpprätt åt skogen i morse) och familjen är samlad. Man var en helg framför sig och man är lite sådär trött och mör. Mysigt som tusan! ❤️

Måste börja med att prata om blommor hörni. Måste fråga vad ni har för erfarenhet? När vi hade bröllopsdag så köpte Tony vackra vita rosor till mig från blomaffären. Jag ÄLSKAR vita rosor och blir alltid så glad när jag får det. Det var den 26:e augusti.

Så fina var dem! Vi gjorde precis som dom sa vi skulle göra med rosorna för att de ska hålla länge.

Morgonen efter vaknar vi och då slokar varenda ros. Svårt art se på bilden men de slokar rejält här. Buketten kostade 280 kr. Dagen efter det var de helt slokade och typ döda.

Bredvid står rosor som är köpta på Lidl. De hade stått ett par dagar när jag fick buketten med vita rosorna.

Den här bilden är från häromdagen. Detta är alltså Lidl rosorna som jag snittar om och ställt ute. Än idag ser det likadana ut som på den här bilden. De har alltså stått i 14 dagar och kostade 40 spänn tror jag. Man har inte alltid tur med rosorna från matvaruaffären men för det mesta håller de minst en vecka. Men rosorna från blomaffären blir det såhär med allt som oftast.

Har ni upplevt detta? Jag blir så himla ledsen varje gång för man betalar så mycket mer men de håller så mycket sämre. Vad beror detta på? Rosorna från blomaffären är ju oftast så maffiga och vackra varför man väljer att köpa dem där. Men det är ju så trist när det blir såhär! Är det bara vi som råkar ut för detta eller är ni fler?

Jo men det blev efterrätt ändå här hemma. Till slut. Det blev väldigt gott och något jag ska göra fler gånger. En riktigt mastig chokladefterrätt, jag som älskar choklad.

Skam den som ger sig! Denna är paleo så inga mjölkprodukter eller socker. Du ska få recept på den sen. Så god och perfekt som efterrätt.

Hepp, dags att ta kväll på allvar. Ha en mysig kväll fina ni!

Kram Nina

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00