En av de viktigaste sminkprodukterna

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

En av mina favorit sminkprodukter är concealer. Den trollar nämligen bort glåmighet och trötthet runt ögonen och det kan jag tycka är sååå skönt att kunna dölja när man vill.

Här ser ni en före efter bild (har haft på concealer runt mitt högra öga på nedersta bilden) på mig. Det blå/mörka i inre ögonvrån är liksom borttrollat. Alla är mer eller mindre mörka inne i ögonvrån då vi har en blodåder som löper precis där. Men med denna så försvinner den! Hur bra? Du har helt enkelt på ett tunt lager runt hela ögat, upp på locket och under ögat.

Jag har kört med Helena Rubinsteins Magic Concealer nu i några år efter att jag läste en recension på den. Svinnöjd är jag! Täcker bra och håller riktigt bra hela dagen. Lägger sig inte i linjerna under ögat och hjäper verkligen till att få en piggare blick.

Jag brukar alltid använda pensel när jag har på concealer och jag använder den längst ut till vänster. Den hittar du i det här kittet. Det hjälper till att få ett jämnt resultat och så når du överallt att lägga concealer. En stor favoritpensel!

Just nu har NordicFeel 15% på allt smink när du handlar för mer än 99 kr. Så rusa in och kolla alla sminkprodukter HÄR!

Kram Nina

8
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kajsa
Kajsa
4 years ago

Kör du med färgen light eller medium på concealern? Upplever du att den är dryg? Jag tänker på att tuben rymmer 15 ml.

niinis
niinis
Reply to  Kajsa
4 years ago

Jag kör med light! Den är suuuuuperdryg. En tub räcker i en hel evighet!

Kajsa
Kajsa
Reply to  niinis
4 years ago

Ok vad bra! Tack för svar!

Anna
Anna
4 years ago

Började använda precis denna efter att du hade rekommenderat den för nått år sen. Supernöjd, den är så bra! Dyr men dryg som tusan. En yttepytteliten klick räcker långt. Tack för tipset!!

niinis
niinis
Reply to  Anna
4 years ago

Ja men visst är den grym?!

Berit
Berit
4 years ago

Åh bra pris på den nu också..har en liten fråga dock. Jag använder BareMinerals foundation i puderform och ska jag då lägga consealer före eller efter? Använde du någon primer också eller?
Ja du hör..trots att man är 46 år så kan man ju inte alla knep 🙂

niinis
niinis
Reply to  Berit
4 years ago

Då skulle jag ha den under BM:s foundation. Jag brukar använda Clarins Beauty Balm som primer men det är inget tvång. Haha…. man kan inte bara bra på allt! ❤️

Marianne
Marianne
1 year ago

Supergott! Den rätten måste ni tillaga.

Nästa inlägg

Saftigaste äppelkakan med vaniljsmör

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x