ANNONS

Husvagnsrenovering före/efter – Vagnhild

/

Godmorgon vänner!

Åh idag har det äntligen blivit Fredag igen. Älskar älskar fredagar. Spontant igår bestämde vi oss för att åka och fiska med mamma och pappa. Vi ska ta med oss husvagnarna och röra oss mot Skärgården. Ska bli så skönt med lugn och mys.

Vagnhild ska få ut och resa på en liten hösttripp. Tänk att nu har vi haft henne i 2 år. Minns ni hur hon såg ut när vi köpte henne?!

Åh jag tyckte hon var så inihelskotta ful! Med sina bajsbruna och senapsgula kläder. Haha…. men hon var givetvis cool och väldigt retro. Gillar man sånt är hon ju hur fin som helst a la Natural. Jag kände dock att jag ville göra om och förnya, det var ju ett sånt projekt, det var därför vi köpte henne.

Vi började invändigt. Kände att där var det mest ”kris”. Hon behövde ljusas upp och bli lite glad igen.

Köket som det såg ut när vi köpte henne. Mörkt, murrigt och väldigt 80 tal.

Efter lite målarfärg, byte av kran och knoppar så blev det verkligen en stor skillnad. Bordsskivan täckte jag med dekorplast.

Köksdelen där vi ofta sitter och myser eller äter frukost såg ut såhär. Typisk 80-talshusvagn. Lampan var riktigt snygg va?

Blev en rätt rejäl förändring?! Ljust och fräscht, ett litet utrymme som husvagn är kräver lite ljus så det känns rymligare och större. På golvet la jag en ”heltäckningsmatta” – egentligen en balkongmatta. Blev hur bra som helst.

Lilla hörnet såg rätt sjavigt och trist ut. Men här såg jag potential med det här hörnet för det är ett riktigt mysigt hörn.

Lite dekorplast och lite lull-lull så hade vi ett mysigt hörn. Bara brandsläckaren som ska bytas ut. Numera är dörren också målad.

Det som var sovrumsdelen, ser ju inte så jädrans mysigt ut direkt.

Lite ljusare gardin, blev mysigt och ombonat i vårt lilla krypin.

Toaletten var nog absolut hemskast av allt! Haha…. Här slet vi ut allt.

Här satte vi in ett hyllplan och bytte handfat till en salladsskål och ny kran.

Sist men inte minst så målade vi om henne och döpte henne till Vagnhild.

Idag ska vi ut på tur igen. Underbart! Ska bli så härligt. ❤️ Det är bra för oss att åka iväg idag, ska berätta mer i nästa inlägg.

Kram Nina

ps: Om du klickar HÄR så kan du se fler inlägg och bilder som jag gjort om renoveringen.

11
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00