ANNONS

Ett bråk men magiskt ställe

/

Godmorgon från underbara Berkinge vildmarkscamping, ligger ut mot skärgården förbi Östhammar. På sommaren finns det ett roligt litet bad här med vattenrutschkanor och sjö. Det ligger jättemysigt….

Kolla så mysigt det ser ut, det här är verkligen magiskt vackert. Vi ligger ute på en holme som omger sig helt av vatten. Sitter jag här inne i husvagnen så ser det ut som vi ligger på vattnet och guppar, så härligt.

Här har vi haft mys, det är litet men det är väldigt mysigt att få ha det såhär ibland. Man bor trångt men det är härligt när det är för en kort stund. Skulle det alltid vara såhär så skulle man kanske få tuppjuck, bara att komma åt papperskorgen eller spisen när den andra står där är omöjligt. Det gäller att inte ha PMS när man bor såhär….hahaha….å det har jag nu….. OOPS! Det tär lite på psyket redan innan man har PMS så du kan ju tänka dig hur det blir när man har det. Det smörjs hormonkräm för glatta livet och bits i tungan. Hahaha…. Närå, än så länge har det gått bra, en gång har vi rykt ihop sen vi kom igår kväll. 😉

Mormor har fått flytta upp på sin avdelning nu, min morbror är på väg dit och ska hälsa på. Sen får vi höra hur allt gått och hur hon mår?

Nu ska vi undersöka hur vi ska hyra en båt och sen ge oss iväg för att fiska, Milo kan knappt bärga sig. Han älskar verkligen att fiska.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00