Onda ögat och härlig dag

Hej älsklingar!

Lugnet lägger sig över campingen. Det är mörkt ute som tusan redan och klockan är snart halv 9. Nu går det mot den mörka hösten i rasande fart hörni, there is no longer no surrender. Nu ska vi tugga oss igenom den här hösten och vintern, imorgon är det 100 dagar kvar till julafton. Haha…

Mamma har pratat med mormor idag och hon är stark som en riktig krutgumma, precis så som jag visste att hon skulle vara. Mormor är av sånt där segt kaliber, det är liksom ingenting som stöter till henne riktigt.

Hon är som ett sött litet ångvält som tuffar på i det tysta, får lite smällar här och där men så tuffar hon vidare. Hon hade fått ont på eftermiddagen idag men sköterskorna har sagt att hon inte ska ha ont alls så hon får bra smärtlindring. Såret hade redan börjat läka, det är där jag ärvt mitt fina läkkött, mamma har samma. Lilla mormor, vi tänker på henne så det kankar här borta. Vill att hon ska få må bra. Hon hade varit väldigt lättad efter sin operation, nu kanske allt blir lite enklare och så är den dumma tumören borta från hennes kropp.

Hörni, vilken mysig dag vi haft idag. Vi har mestadels hållit till på vår lilla udde eller holme som dom säger här. Vi började dagen med att fiska, dock så blev det ingen båt. Det blåste huggormar så då var det ingen idé att ge sig ut med en roddbåt som bara skulle driva iväg. Fy så obehagligt tänker jag om man inte skulle orka ro den tillbaka, en typisk sån grej som skulle kunna hända mig. Haha… Det blev änd¨fiska från vår lilla strand här precis utanför idag. Nog så mysigt!

Milo väntade tålmodigt på att det skulle fixas med fiskespöna. Sen stod han här och fiskade. Men min pappa som fiskat mycket sa att blåser det från det hållet som det gjorde idag så nappar det dåligt. Han fick helt rätt, inte ett napp för fasen.

Pappa gav det några kast sen fick det vara, så är det när man fiskat en hel del i sitt liv. 🙂 Här mot mamma och pappas husvagn var det lä. SÅ otroligt skönt att bara sitta här och småprata.

Alla gav det en chans i alla fall, Tony kan ju stå i timmar och bara mata. Tröttnar liksom aldrig. Jag tror att jag fiskade i 15 minuter sen fick det vara. 🙂 Men, det äääär mysigt och stå sådär, det är inte det. Mest att jag hellre satt mot husvagnsväggen och njöt lite idag.

Den här lilla galningen badade idag. Vi stod beredda med handduk och sen fick han kasta sig in i varma husvagnen efteråt. Jag frös mer än han tror jag av att han badade, kändes som jag blev kall i hela magen av att bara se honom bada. Är det något jag är så är det att vara badkruka. Jag kan bada, om det är över 30 grader i vattnet och 45 grader varmt. Senast jag badade var förra sommaren den 18 juli, alltså 2018, å det tog tiiiid innan jag kom i, HÄR kan du läsa om det. Haha…

Nä men känslan av kallt vatten på huden får mig att få tuppjuck fullständigt. Det är som att jag vill skrika mig hes och slå någon. Stänker man kallt vatten på mig så blir jag hatisk på riktigt, då slår det gnistor ur mina ögon och mitt finska topplock drar i taket. Så J-Ä-K-L-A obehagligt, MY GOD! Kan säga att mina barn nog lärt sig den hårda vägen att i vår familj stänker man inte på mamma, då har det fått onda ögat kan jag säga.

Mina fina pojke i solen! Vår alldeles egna solsolstråle. ☀️❤️

Vi har också hunnit med husvagnslunch och Milo sin dagliga fotogrimas. Den blev rätt rolig dagen till ära måste jag säga, hahaha!

Grill blev det ikväll. De andra åt fläskkotletter och potatis som tillagats på grillen. Själv blev det lax och rotselleri sticks som jag förkokade och stekte. Riktigt gott!

 Så mysig dag. Så skönt att bara skrota runt här vid våra husvagnar och njuta av livet. Som en vän skrev på sin Instagram igår: Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv! ❤️ Det gäller att försöka ta vara på varje dag på ett eller annat sätt.

Hoppas Du haft en mysig lördag och också fått njuta av den. Natti natti!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ett bråk men magiskt ställe

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x