Livskvalitét

Hej och hallå!

Nu har vi åkt hemåt, suttit en stund redan och vill så gärna somna här i bilen. Vi sov lite oroligt inatt hela högen då det var oväder. Regnet slog och blåsten ven runt knutarna. Nästan så jag gav mig ut i trosan för och fnurra fast husvagnen så vi inte skulle dras ned i vattnet. Ja, så då blev man lite extra trött tills idag….

Milo och jag startade dagen med att kura in oss i våra täcken i det som man kallar vardagsrum/kök i husvagn. Finns ju inte så många rum att välja mellan. Låg i varsitt soffhörn och kollade våra mobiler. Jag jobbade och van kollade trix man kan göra med fingerboard.

Vädret utanför var sååå deppigt!

Vi startade dagen inne hos mamma och pappa. Pratade och åt frukost. Jag gjorde färska juicer till alla som uppskattades mycket.

Alltså jag är helt frälst i det här med juicer, Milo har fått i sig en årsranson av grönsaker på en vecka typ. Nä men det är helt sjukt så bra det är. Goda juicer som tusan blir det med. Vill ni ha lite tips på olika kombinationer kan jag skriva ett inlägg om det om ni vill, klicka i hjärtat längst ned i detta inlägg i så fall.

Sen tog mamsen med Milo ut och spelade fotboll i en halv evighet. Tror nog det var en som var väldigt nöjd med det. Har väl aldrig skrattat så gott åt mammas stil dock. Haha…. Där har vi nästa krutgumma kan jag säga, hon är som jag i fart och fläkt, ändå är hon 19 år äldre än mig.

Milo fick en kompis, en lite yngre kille som ville göra allt det Milo gjorde. Så söööt! Här låg det och gömde sig i sina tröjor.

Vi avslutade med lite kaffe och mys och kidsen körde fingerboards. Det sprack upp alldeles så vi kunde sitta ute och njuta tills vi skulle åka. Härligt!

Snacka om att Vagnhild gett oss livskvalitet. Vi sa det när vi satt där i solen idag. Hade man varit hemma hade man pulat och fixat med något, inte hade vi suttit och njutit mot husvagnsväggen. Detta gör att man MÅSTE koppla av och bara vara. Så nyttigt och så härligt! Älskar det! Tack Vagnhild för du finns hos oss och ger oss allt detta mysiga.

Nu hemåt, vi hörs senare!

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa L
4 years ago

Men åååååh så mysigt! Jag vill också ha husvagn! Vi hade vagn tre år och vi älskade det. Sen har tiden varit knapp så då sålde vi den….. Men till nästa sommar kanske.

niinis
niinis
Reply to  Lisa L
4 years ago

Jaaa, så härligt! Älskar vår husvagn så himla mycket.

Eva
Eva
4 years ago

Jaaaa vill ha tips på jucier❤️

Helen
Helen
4 years ago

Jaaa vill väldigt gärna ha tips på juicer! Kör du på egna ”recept”?
Vad har du för juicemaskin??
Kram å tack ❤️

Sofia F
Sofia F
4 years ago

Ni har inte provat att ta med Majlis i husvagnen? Eftersom hon är ett plåster på dig så kanske det borde funka?

niinis
niinis
Reply to  Sofia F
4 years ago

Nä, känns taskigt eftersom hon är rädd för allt som är utanför. Blir så liten plats att hålla till på i många dagar, då mår hon bättre av att vara hemma. ❤️

Nästa inlägg

Onda ögat och härlig dag

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x