Missunnsamhet VS att lyfta varandra

Kan vara en av de bästa texterna! Exakt så! Älskade se tanten på ICA:s ansikte när jag sa att hon var snygg i håret, att se ögonen glittra när jag sa till tjejen på gymet att hon är grym… Ja men jag försöker verkligen! Jag mår bra av att göra någon glad, men viktigt att säga är att det alltid kommer från hjärtat. ❤️

Att lyfta och peppa varandra är så viktigt och vi har alla något att lära där, alla kan vi göra mer. Viktigt att tänka på är också att vi inte heller vet vad varje person går/gått igenom för resa? Hur någon egentligen mår? Vi är duktiga på att måla upp fasader, att visa en glad och uppåt sida fast det kanske inte alls känns så. En glättig instagrambild är kanske just bara det, en glättig bild. ❤️

Att få något upplyftande sagt till sig, att få pepp och kärlek mår ALLA bra av. Det får vi aldrig glömma! Vi alla är bara människor, sårbara människor som gör så gott vi kan. Vi lyfter varann, låt oss göra det!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marika Englundh
Marika Englundh
4 years ago

Så sant❤️❤️❤️

niinis
niinis
Reply to  Marika Englundh
4 years ago

❤️

Evelina
4 years ago

High five på den!!!

niinis
niinis
Reply to  Evelina
4 years ago

High five tillbaka! ✋❤️

Nästa inlägg

Hembakat knäckebröd

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x