En dålig och en bra grej

Go’kväll!

Här har vi landat i soffan hemma. Tittar på Kapten Klänning och förfäras sååå. Kan knappt titta faktiskt…hur kan människor bli såhär knäppa?

Vilken skräck han måste ha satt i dessa unga människor. Är det någon som vet var han håller hus nu? Han verkar ha avklarat sitt straff va?

Nu till vår dag.

Det var inte lätt att försöka jobba idag när hårbollen vägrade lämna min mage. Till slut var jag tvungen att lyfta bort henne.

Efter jag hämtat Milo så for vi ut till mamma för lite assistans med färgerna. Blev sååå fint! Tog inga bilder ännu då det inte blev helt klart idag, men imorgon hoppas jag kunna fota lite. Kul om man kan inspirera lite.

Vi åkte förbi affären på vägen hem. Bara en liten knippe selleri kvar så behövde köpa på lite mer. Den här rackarn kommer bjuda på en rejäl omgång av sellerijuice. Bra det, död åt alla gifter och skit man har i kroppen!

Vi var bara tvungna att besöka den nya lilla affären här ute vid oss. Vi bor ju en bit ut mot vattnet, jag kallar det landet, och här ute finns inte en enda affär så långt ögat kan nå. Men nu så, en bärbar affär som jag brukar säga.

Nä, nu är det nattinatti! Ha en fin kväll raringar.

Kram Nina

33
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
4 years ago

Ja ofattbart med den här kapten klänning jag undra också vart han bodde och det var nån som sa att han bodde på sin gård nånstans i va det Skåne?? Med nån sambo/fru
Kan inte vara lätt! Undra om man har några vänner eller kontakt med sina barn.
Knappast va?

niinis
niinis
Reply to  Eva
4 years ago

Men har han fru? Så hemskt allting…. Kan man någonsin få ett normalt liv efter en sån grej?

Agneta
Agneta
Reply to  niinis
4 years ago

Han har nog inte haft problem att hitta en fru.Det finns alltid människor som drar sig till såna.Tragiskt,ja väldigt.

Eva
Eva
Reply to  niinis
4 years ago

Tror att han träffat en ny kvinna sen han kom ut igen

carina
carina
Reply to  Eva
4 years ago

Ja,han bor med en ny kvinna på sin gård i småland. Fattar inte att någon vill ha han,sedan undrar man ju om han verkligen har lagt av med det han gjorde,för han verkade ju helt besatt.

Malin
Malin
4 years ago

Köpte ”cellbes jeansen” du tipsade om. Fantastiska är dem!!

niinis
niinis
Reply to  Malin
4 years ago

Visst är dom helt grymma?! Vad kul att du också gillade.

Amanda
Amanda
4 years ago

Har också sett den fruktansvärt hemska dokumentären 🙁 🙁 Om jag förstod det rätt så håller han nu till på den där gården som han har i Småland.

Berit
Berit
4 years ago

Härligt med en liten ”affär” nära om mjölken är slut. Hur ligger priserna? Är det mycket dyrare eller håller de samma priser på tex mjölk typ?
Jag har bara sett första delen för jag tyckte de hade filmat och skildrat det så grisigt. Jag fattar att det va sådär vidrigt men varför måste vi få se då han har sex med flickan i bilen tex…nåja han är ute och bor någonstans förhoppningsvis kemiskt kastrerad så han inte får upp den!!

Sara
Sara
4 years ago

Min kompis pluggade på högskolan tillsammans med hans dotter och var hemma hos dem flera ggr… skrämmande. Men han gjorde iaf inget mot dem.

Nästa inlägg

Minitandborste att ha med i väskan

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x