Minitandborste att ha med i väskan

Inlägget innehåller annonslänk genom reklam för Matsmart

Ibland blir jag för nyfiken för att inte beställa saker. Mina kaninöron till tutthållare är en sån sak. Jag kunde verkligen inte låta bli att klicka hem dom.

En annan grej som jag inte kunde låta bli var dessa mini minitandborstar. Ja men låt säga att du på lunchen har ätit broccoli, vitlök och annat som gärna fastnar mellan tänderna och gör så du känner dig ofräsch i munnen.

Ja men då är det bara att plocka fram dina små hjul till tandborste >>ROLLY.<< De har smak av menthol och du slänger bara in en i munnen och låter den snurra runt där inne runt tänderna. Sen kastar du den bara. Alltså, jag känner mig sååå fräsch i munnen av att bara köra nån minut. Som att jag borstat tänderna faktiskt. Perfekt att ha i väskan. Jag menar 7 spänn! Haha…

Något till gubben kanske? Svårt att få alla män att tvätta ansiktet med annat än handtvål. Det sliter ju på deras hud lika mycket som vår. Mycket bättre att tvätta med produkter som är ämnade för ansiktet. Detta är en bra budgettvätt från >>L300<< och kostar inte många kronor.

Vad sägs om ett >>manikyrset?<< Nedsatt med 61% så ett riktigt fynd!

Finns massor med hygien & apoteksvaror på Matsmart. Till MYCKET bättre priser! Absolut värt att >>kika in<<.

Kram Nina

20
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
4 years ago

Kaninöron till tutthållare…. hahaha va vad har jag missat 🙂

Nästa inlägg

Makeover uterum FÖRE/EFTER

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x