När en man är riktigt förkyld….

Gokväll raringar!

Imorgon är det Fredag, så skönt känner jag. Min karl är nämligen genomförkyld, du vet sådär så han snörvlar, hostar och låter mest hela tiden. Ja, och när karlar är förkylda så blir dom ju lite som dom blir. Ojojoj…. och voi voi voi.

Vi kvinnor å andra sidan skjuter ut en unge med underlivet och så går vi upp och duschar och fräschar till oss en timma efter. Om någon enda människa någonsin skulle säga att en kvinna är sjåpig så är det bara referera till det. En förkylning…. hahaha….

Vi var bortbjudna imorgon och skulle fått gått på lite champagneprovning men jag avbokade idag. Tony känner ju typ inte ens någon smak. Haha…. synd och zippa fantastiska champagnesorter och sen inte känna någon smak alls. Nä, vi skjuter på det! Ser så fram emot det. Jag ÄLSKAR ju Champagne.

Det blir en väldigt lugn helg för oss i alla fall. Ska bli så skönt!

Nu har jag bäddat ned mig i våra nybytta lakan. Hur skönt är det på en skala? Det kan vara någon av det absolut skönaste jag vet. 10 poäng. Eller vänta, 10 poäng blir det när man är helt nyduschad och lägger sig i en säng med nytvättade lakan som torkat ute. HALLELUJA!

Mina topp 3 skönaste i livet är:

Bli killad på benen

Fotpill

Lägga sig i rena lakan.

Hörni, imorgon kör vi FINFREDAG. Ha en fin kväll. Natti natti.

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kolasnittar med kärleksmumsglasyr

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x