Att kissa på sig

Hej finisar!

Ligger här på soffan och bara slappar en stund. Vi har varit iväg redan här på förmiddagen.

Redan vid halv 11 for vi iväg mot Västerås. Vi hade bokat in lite studsmattehoppning på Yoump. Milo älskar ju Yoump. Jag skulle också hoppa om jag inte skulle kissa så det blev vattenläcka på stället, eller om jag inte skulle nocka mig själv med mina hängnassar och bryta ryggen, typ så. Ojoj…

Alltså, hur har ni det? Kissar ni på er om ni hoppar studsmatta och sånt? Jag vet att det finns en busenkel operation för att åtgärda detta men nä…. alltså operera sig. Nej, men jag vill verkligen inte det!

Jag måste hålla mig extra hårt om jag nyser mer än 2 ggr i följd. Har kommit på ett trix, böjer jag mig framåt med överkroppen och kniper ihop låren så går det bra. Ser du nån på stan som vid tredje nysningen böjer sig framåt och nyser så vet du. Haha…

Jag har ju gjort det där testet efter barnen, kniptestet. Allt har ju varit ok där, men det testet har ju egentligen inte med kisseriet att göra. Det har väl mer eller mindre med fiffi att göra va? Ja jäklar, detta kissande hörni, skrattar man för mycket kan man också stänka till det lite, det eller försöka fisa, då kan det också hända en olycka. Hahaha! Jag orkar inte, detta är min humor dessutom och varje gång jag pratar om det så skrattar jag lika gott varje gång!

Jag är väl galen som pratar om det men jag vet att jag inte är ensam om det…

Taggat gäng på väg in på Yoump i förmiddags. Tony hoppade också lite försiktigt, han har ju varit sååå förkyld så han fick ta det lilla lugna. Sen kissar inte han ner sig heller.

Såhär svettig blir han av en timmas hoppning. Idag hoppade han 1,5 timme. Piuh!

Så kul när det blir lite discohoppning i ca 5 minuter varje halvtimme tror jag det är. Då släcks det ned och så blinkar det lite lampor och grejer. Kul ju!

Nu blir det lite söndagshäng här hemma. Får se om vi orkar göra något mer alls eller om vi bara slöar oss igenom dagen. Jag är lite baksugen faktiskt, får se om jag kan hitta på nåt skoj senare.

Njut av skön söndag!

Kram Nina

 1. Jag har också dessa problem, är lite äldre än dig men efter 3 barn och knipövningar har det blivit så än då…på hälsokosten finns tabletter som innehåller mycket pumpafrön..i stället har jag alltid pumpafrön hemma, tar en näve då och då

 2. Ylva skriver:

  Ett tips! Finns en produkt som heter efemia som kan hjälpa utan operation.

 3. Yohanna skriver:

  Hej!
  Kolla upp tät.nu. Det är en hemsida och en app. Används av sjukgymnaster inriktade på bäckenbotten träning och av uroterapeuter. Bäckenbottenmuskulaturen är det vi tränar vid knipövningar, inte hur hårt vi kan knipa med fiffi. Bäckenbottenmuskulaturen är i MÅNGA fall försvagad, från till exempel graviditet och förlossningar, men kan även bli det om man krystar vid tarmtömning och kisseri.
  Kolla upp detta innan, eftersom att det är detta du kommer bli rekommenderad av en uroterapeut att börja med, op är sista utvägen.
  /Yohanna, tidigare undersköterska på urologavdelning. Nu undersköterska på förlossning, bb, gyn

  1. Sandra skriver:

   Appen tät hjälpte/ hjälper mig enormt . ! Fick den rekommenderad av en sjukgymnast ! Sen när jag är ”klar” med alla övningar måste jag underhålla det och köra det någongång då och då:)

 4. Jessica skriver:

  Såå skönt man inte är ensam. Hade en vår/sommar som startade med influensa och vc 1 gång/vecka from mars-juli. Hade sådan klåda i halsen så jag hostade, hulkade och kissade ner mig totalt tillslut. Var tom inne på lung röntgen. Kände att livet flög iväg och att jag tappade livsgnisslan. Skulle man bort, var det blöjor och ombyte som gällde. Tillslut fick jag en läkare som konstaterade Timotej allergi och luftrörskatarr, så penicillin och blå allergitabletter förändrade mitt liv. Efter det känner jag att jag inte alls har lika lätt att knipa längre. Kanske skulle kolla upp den där op ni pratar om

 5. Erika skriver:

  Åh, jag gjorde op för 1 år sen. Suveränt! Så underbart att få tillbaka livet precis som det var innan småskvättar, att slippa tänka på skvättskydd, vara orolig för lukt och att kunna röra mig obehindrat.

  Finns ingen anledning att ”lida” i onödan. Är ju en så enkel och snabb op dessutom. Har heller inte haft några men i efterhand som påverkat varken det ena lr det andra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..