Husvagnstoalett FÖRE/EFTER

Måste fråga om lite råd? Detta kanske riktar sig främst till er som redan har en husvagn, men råkar du vara expert inom området husvagnstoalett får du gärna komma med dina inputs!

FÖRE

Såhär såg toaletten ut från början! En typisk husvagnstoalett från 80 talet. Det vi gjorde var att vi rev ut allting och började om från början kan man säga.

EFTER

Vi slet ut handfatet som var rätt slitet och snuskigt. Satte dit ett hyllplan och ett handfat som egentligen är en salladsskål från IKEA. Vi bytte kran också.

Dock så blev det där hålet kvar, där bakom är det nämligen en hel del elanslutningar osv som nog måste vara tillgängligt så man kan inte sätta något permanent för där.

Såhär har jag löst det för tillfället. Men detta är ej optimalt. Jag vill ha spegel mitt över handfatet och det går ju inte med hålet bakom.

Hur gör jag? Har ni några bra tips?

Kram Nina

7
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
4 years ago

Du kanske kan sätta en större spegel som täcker både hålet och väggen.

Kram/Eva

Ds
Ds
4 years ago

Jag skulle antingen göra en spegel över hela eller så skulle jag låtit nuvarande spegel vara kvar och sen satt nån slags hylla på den tomma väggen

Sonja Ljungwall
Sonja Ljungwall
4 years ago

Du kan väl sätta upp två bredare speglar som täcker hela väggen? Smart att ha spegeln i två delar som du redan nu har.

Sallys hus
4 years ago

Hej hej…
Vilket jobb ni gjort med er husvagn…superfin!
Min första tanke var att ni kanske kan göra som en ”dörr” som går att öppna endera med magnetlås eller med enkla skruvar.
Limma en måttbeställd spegel på dörren innanför kantlister som liksom bildar en ram….;) Vi dolde vårt elskåp på en yttervägg på ett liknande sätt…
Kram Katarina
Kraaaaam Katarina

Sallys hus
Reply to  Sallys hus
4 years ago

Haha…vet inte riktigt varför jag hakade upp mig en alla kramar…..;)

Elisabeth Ryhänen
Elisabeth Ryhänen
4 years ago

Du måste ju kunna sätta en bredare spegel med gångjärn på vänster sida? Fästa med en liten hake på höger sida så den går att öppna som en skåpdörr.

Tommy
Tommy
4 years ago

Jag har skrivet på Facebook.

Lotta
Lotta
4 years ago

Be en glasmästare skräddarsy en spegel! Dom skär till just de måtten ni vill ha och kan således sätta en över hela väggen där! Ni sätter en ram runt så att ni kan öppna den!

Jenny Norberg
Jenny Norberg
4 years ago

Wow, så fint och vilken inspiration. Skulle du kunna visa/berätta hur du löste avloppet under? Hur fick du fast det på undersidan? Och limmade du bara fast skålen i bänkskivan? Har precis köpt en liten polar 420 som behöver lite kärlek

niinis
niinis
Reply to  Jenny Norberg
4 years ago

TACK! Ja vi limmade fast den i bänkskivan. Vi limmade också fast avloppet med en packning emellan. Lycka till med din lilla husvagn, det är superhärligt att hålla på med. 🙂

Nästa inlägg

Min hudvårdsrutin

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x