Uppdatering angående Sellerijuice och ändrad kost

Goodmorning älsklingar!

Det är trista-Tisdag. En typisk trist dag som man kanske behöver lysa upp för att få lite roligare. Eller så gillar man bara läget och låter det vara en just vanlig trist Tisdag.

Själv sitter jag i bilen med Tony och är på väg mot Stockholm. Jag ska sätta mig och jobba och han ska åka på lite möten. Jag behövde komma ifrån mysbrallan och tofsen på skallen.

Lite plattångslockar fick ett inte nytvättat hår att se ok ut. Jag tvättar håret ca 2 ggr i veckan, blir jag svettig kan jag skölja det emellan. Jag har lärt mig att det är så håret mår bäst och slits minst.

Idag har jag med mig min viktiga bok! Har redan läst ut halva. Jag som läste en bok senast…. ja jag vet inte när.

Igår fick jag nämligen hem 4 böcker som jag beställt som ska hjälpa mig att läka ut mina magproblem. Jag har ätit bra och läkande nu i 4 veckor och kört sellerijuice i 3 veckor. Efter att ha läst den här boken så kommer jag ändra lite i kosten. Det är en del ändringar som innebär mer frukt och grönt och inte alls så mycket animaliskt. Jag kommer inte utesluta det helt men minska radikalt.

Hittills har det gått hur bra som helst. Har inte druckit läsk, alkohol, inte ätit snacks, mjölkprodukter eller vitt socker på en månad nu. Jag utesluter allt onaturligt kan man säga. Jag är inte ett skit sugen på det heller vilket är sååååå märkligt. Jag var såååå sockertorsk innan detta.

På 4 veckor har jag märkt en hel del förändringar! Här är några:

* Sover mycket bättre

* Har mycket energi

* Känner mig klarare i huvudet

* Gått ned 6 kilo

* Lugnare inne i kroppen

* Mindre oro

* Nästan aldrig svullen i magen

* Toan funkar mycket bättre

* Mina matallergier är mycket mildare

* Har kunnat minska på omeprazol

Jag äter dessutom gott! Älskar att jag får frossa i frukt. Har väl inte ätit så mycket frukt och grönt på åratal som jag gör nu.

Det handlar om att tänka om i min hjärna. Jag som ätit lågkolhydratkost och MASSOR av mjölkprodukter äter inte alls så nu. Tänk, jag som trodde det var så bra för mig, hur fel jag har haft, det var inte alls bra för mig har det visat sig ju.

Här bjuder jag på en läkande smoothie som jag dricker till frukost nästan varje morgon.

Den innehåller alltid mycket blåbär, vilda blåbär alltså. De som du köper i frysdisken på affären. De är otroligt läkande då de har en otroligt hög del antioxidanter i sig. De lagar även levern och driver ut gifter ur våra kroppar.

LÄKANDE SMOOTHIE

1 banan

2 dl frysta blåbär

0,5 dl kokosmjölk

0,5 dl vatten

Bara till att slänga i blendern eller i en bunke och sedan köra med handmixern.

Nu är vi snart framme, vi hörs lite senare!

Kram Nina

20
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
4 years ago

Nyfiken, kokosmjölk? Vilken använder du då?

niinis
niinis
Reply to  Malin
4 years ago

Det är olika, men jag köper oftast ekologisk. <3

Agneta
Agneta
4 years ago

Jag har också fastnat i ’ sellerijuicesekten’ ha,ha!
Men jag tycker det är lätt att bli förvirrad när det gäller kosthållning, det finns så mycket olika råd.

niinis
niinis
Reply to  Agneta
4 years ago

Jag följer Anthony Williams matråd till punkt och pricka.

Anso Anna
Anso Anna
4 years ago

Brukar ha i lite kvarg eller yoghurt men ska nog testa med kokosmjölk imorgon bitti. Låter smarrigt :).
Ha en fin dag!
Kram

Eva
Eva
4 years ago

Det är ju inte alls märkligt att du inte är sockersugen. Så blir det när man äter så. Det är en härlig känsla när magen blir platt och kilona rasar och samma här att jag behöver ingen omeprazol.
Tror det beror på att den svullna magen slutar trycka på magmunnen.
Har kört kickstart ibland med Ulrika Davidsson när kilona har smugit sig på och dom där fem extra kilo har kommit och man blir verkligen pigg och får energi.
Lite kolhydrater och väldigt lite mejeriprodukter.

Anneli
Anneli
4 years ago

Jag tänkte på det här med håret. Har börjat tvätta det mer sällan. Läste om No poo eller balsam metoden. Det har varit det bästa för mitt hår.
Håret har aldrig varit bättre, tvättar 1 gång i veckan. Det är många plus med den metoden, behöver inte köpa så mycket produkter. Den enda jag använder är just balsam. Finns instruktioner på nätet hur man gör. Att man ska tvätta ur restprodukter ur håret med ett schampo som är tillåtet för just den metoden.
Jag använder inget annat i mitt hår. Det märks att håret mår bra av det. Jag trodde verkligen inte på det men ska fortsätta. Det är ju en win win situation också med tanke på alla som pratar om miljön och så vidare. Att inte konsumera så mycket, att helst hålla på med återbruk och handla begagnat. Riktigt kul är det när det fungerar för håret.

0D8B169F-39FB-4403-82AF-1435129C6174

Nästa inlägg

Bullkakor

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x