Kycklingfilé med ugnsrostade grönsaker och kokosdressing

Antiinflammatorisk mat var det ja. Jag har ätit så gott så det är inte klokt. Finns inget som är äckligt och jag går mot ett bättre och bättre mående. What´s not to like? Här ska jag bjuda dig på ett smarrigt recept med antiinflammatorisk mat.

Bon appetit!

KYCKLINGFILÉ MED UGNSROSTADE GRÖNSAKER OCH FRÄSCH KOKOSDRESSING, 2 port

2 små kycklingfiléer
några broccoliblommor
0,5 sötpotatis
3 potatisar

2 morötter
några kocktailtomater
salt
olivolja

Kokosdressing

0,5 dl kokosmjölk
riven zest från 0,5 citron
lite salt

Gör såhär:

1) Skala och skiva grönsakerna i mindre bitar, tomaterna kan vara som dom är.

2) Lägg grönsakerna på en bakplåtklädd ugnsplåt. Ha på lite lite olivolja och havssalt.

3) Salta och peppra kycklingfilèn och ha på lite olja på den också. Lägg kycklingfilen i en egen bytta på plåten. Tillaga på 200 grader i ca 30 minuter.

3) Blanda alla ingredienser till dressingen. När du tar ut grönsakerna häller du dressingen över, detta blir sååå gott!!

Följ gärna min Facebooksida och Instagram för mer recept, tips och livet i allmänhet!

LOADING..