Så intressant

Godmorgon!

Idag är det torsdag, full fart mot helgen. Sitter i bilen på väg till Sthlm. Ska sitta där och jobba idag.

Kom på att jag missade Bonde söker fru igår, det var väl den där speed-datingen på slottet va? Bland det bästa i programmet ju!

Här har jag med mig en del av gänget. Haha…. kan inte sluta läsa, så otroligt intressant! Tony kallar mig för biblioteket. Haha…

När något gör att man mår bättre så kan jag ju erkänna att intresset stiger ytterligare. Då vill man bara läsa mer och mer. Så galet!

Nu är vi snart framme. Vi hörs lite senare igen.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
4 years ago

Hur ser du på att Anthony William inte har någon medicinsk eller vetenskaplig utbildning? Hans påståenden baseras alltså inte på vetenskaplig grund. Självklart är kost en viktig del av hälsan, men jag vet ingen läkare som skulle rekommendera detta. Sedan är det klart att vissa kan känna att det gör en skillnad och då är det ju bara att köra. Men personligen tänker jag inte lägga mina pengar på någon som gör selleri till en vetenskap, lika lite som jag tror att kollagenpulver ska ge mig slätare hy.

niinis
niinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Hela mitt mående säger allt! Allt har förbättrats, allt. Så jag kör på… Anledningen till att jag ville prova var för att jag hade många i min närhet och folk jag läst om som börjat må så mycket bättre, bl a blivit helt av med sin IBS. Det avgjorde saken.

Men jag har full respekt för dom som INTE vill köra efter hans rekommendationer.

Nästa inlägg

Storgråt

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x