Wild n crazy!

Godmorgon kanelbullens dag!

Ja för folk i min bransch så är ju detta någon typ av nationaldag. Haha…. igår när jag la ut kanelbullar på min Instagram tog det 2 sekunder för pappa att ringa och fråga om jag skulle komma ut med nå bullar? De var dom inte, det var en gammal bild.

Du kan inte läkka ut en kammal bilt” utbrast finska pappa! Han ÄLSKAR kanelbullar, haha. Mamma säger att det inte finns godare kanelbullar än mina. Tipset är att ha i lite extra salt och inte smälta smöret utan köra rumsvarmt. (HÄR är mitt bästa recept). Lovade att jag skulle baka kanelbullar åt alla idag, så strax ska jag kliva upp ur sängvärmen och dra igång kanelbulle baket.

Igår åkte jag till Mall och skulle sätts mig och jobba. Fastnade i bilen och blev fast med jobb i 2 timmar. Haha….

Tog mig i alla fall ur och gick och strosa alldeles själv inne på Mall en stund. Så härligt. Hittade t.o.m en fin topp från Zara.

Sen vidare mot Tonys kontor för att hämta honom. Det var ett grått Stockholm igår. Hösten slår emot oss med full kraft och jag har börjat frysa sådär ända in i märgen. Idag ska det införskaffas nya raggsockor kan jag säga!

Väl hemma fortsatte Tony jobba hemifrån och jag for till Rusta. Håller nämligen på att göra om i vardagsrummet hemma. Har blivit så sjukt inspirerad av mitt pluggande till inredare så nu blir det F Ä R G i vardagsrummet! Kan ni fatta? Jag, färg? Wooooow. Det blir dessutom skarpa kontraster till färger, älskar kombinationen och hoppas att det blir precis så snyggt som jag tänkt mig. Totalt wild n crazy känner jag mig!

Hann inte baka. Nu ska jag åka till mamma så ska vi åka till Ikea. Får baka sen. Vi hörs sen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
4 years ago

Halkade in på din blogg en kväll när jag kollade runt, och såg en massa härliga recept på allt möjligt gott. Tänkte börja med att testa lite lätt då så idag har jag gjort bars mums och så smidigt sen testade jag sötpotatischipsen med lika gott det med .

Å
Å
4 years ago

Jag vill bara säga att jag blir så glad hela jag av din blogg! Den är så innerlig och mysig ❤️

niinis
niinis
Reply to  Å
4 years ago

Men åh, hur gullig är du?! Tack fina rara. Kram ❤️❤️❤️

Kolan
Kolan
4 years ago

Så härligt att läsa din blogg❣️

Kolan
Kolan
4 years ago

Jag är en old lady 54år Din blogg är såå bra genuin äkta och inspirerande❣️Läser flera gånger i veckan! !

Kolan
Kolan
4 years ago

Jag är en old lady54 år vill bara skriva och säga att din blogg är så bra nåt man behöver ❤️Genuin ärlig och peppande!! Första kommentaren någonsinDu hjälper många i vardagen kram och ha en fin helg❣️

Nästa inlägg

Kycklingfilé med ugnsrostade grönsaker och kokosdressing

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x