Inspiration på mysiga saker att göra i höst!

Förra året skrev jag ett inlägg om tips på vad man kan göra när hösten kommer! Här kör jag en uppdaterad version. En del blir ju jättedeppiga av detta mörker medan andra myser ned sig i tjocktröjor lika burriga som ett får och dricker litervis med te i något soffhörn och bara trivs. Jag trivs ungefär lika bra med hösten som när man slår ihop 2 tegelstenar och råkar ha ena bröstet emellan. Ja då hajar ni vad jag gillar höst….typ inte alls.

Jag försöker, alltså verkligen, men det är svårt när mörkret liksom är mitt aber. För det första har jag en biologisk klocka som verkar gå HELT efter ljuset.

Typ; Ok, det är mörkt nu…. – knock her down!

Det är så många kvällar som jag satt mig i soffan och tänkt att jag ska skriva till dig om dagen och så. Har lagt mig tillrätta och sen vaknar jag typ 01.30 med nackspärr och ba: Vad är det som pågår här? Tony snarkar i soffan bredvid och TV:n står på. (Verkar vara fler som blir knocked down…. )

Sen är det grått, urrigt sådär så det går in i märgen, blåsigt och rått. Den kombon är pest för en fryslort som mig.

Jo, nog med superlativ om hur illa hösten är, nu ska vi råda bot på vad man ändå kan tänkas hitta på FAST det är höst och pest. Något att se fram emot, att längta till och njuta av! 

Bilder från när vi bodde på Story Hotel.

Vad sägs om att boka in dig och din käraste på en hotellnatt, testa i din egen stad eller nästgårds eller så tar ni en rejäl roadtrip.

Såg att Campadre hade kanonpriser på hotellnätter, bl a på Story Hotel. HÄR hittar du alla erbjudanden!

Grilla korv ute i skogen! Då kan du blanda i ordning min deg på pinnbröd också. Så gott och linda runt korven man grillar! Recept HÄR. Att samla ett gäng och ge sig ut i skogen är kul för både barn och vuxna.

Planera in en Halloweenfest med vänner och familj! Här är Milo sminkad till Dracula för något år sedan, årets höjdpunkt som deras Halloweenfest i skolan blivit. Han var så grymt cool som Dracula.

Sedan hade vi Halloweenfest hemma förra året. Herreminjee så vi fick skratta åt våra outfits!

HÄR hittar du massor med pynt och maskeradgrejer för Halloween!

Börja följa en serie! Finns det något så härligt som att se fram emot ännu ett nytt avsnitt av favvoserien? Jag började följa Jane The Virgin och var helt fast. Nu har precis säsong 5 släppts!

Bjud dina vänner på sconeskväll! Baka t ex dessa citronscones och bjud in till en riktig sconeskväll med gott te. Prova massa olika tesorter. Mysigt!

Väska //

Uppdatera höstgarderoben. Inget är väl härligare än att kliva i en helt ny outfit! Innehåller den en ursnygg mysig kofta så är det ett stort plus! Höst = mysiga koftor.

Gå på bio hela familjen! Vi älskar att gå på bio i vår familj. Köpa med sig popcorn, lite godis och sen mysa där i mörkret och kastas med i någon bra film. Åker man till en annan stad kan man kanske passa på att gå ut och äta eller ta en fika för att upptäcka lite nytt. Räcker med en promenad också – glöm inte att kolla gps:en bara så ni inte går vilse.

Åk på loppis! Att besöka ett litet loppis är underskattat. Inte nog med att man kan hitta en massa fynd, det är så kul att bara hitta nya små guldkorn där ute. Den HÄR sajten använder jag när jag letar efter loppisar på olika platser.

Besök Gröna Lund på Halloween! Åh det här älskade hela familjen. Grönan hade gjort då otroligt mysigt och häftigt på hels området alltså. Vi älskade det verkligen! HÄR kan du läsa om vårt besök förrförra året.

Hoppas du ska hitta lite inspiration till hösten.

Kram Nina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..