Krock på cykeln

Hej på er igen!

Nu har jag landat i soffan här hemma igen. Gårdagens resa till Åland har tagit musten ur mig, är så jädra trött idag alltså. Så typiskt mig.

Det blev i alla fall en toppentripp till Åland. Det var väldigt längesen jag var på Åland, knappt så jag minns det ens. Det är ju som att komma till Finland. Alla godsakerna i affärerna och de finska skyltarna.

I Grisslehamn stod vi och väntade på att få gå färjan. Killarna hittade massa nya pokemons. Ja, Milo har börjat med det igen så nu jagas det nya. På översta bilden är det t.o.m så att jag själv ser hur lika vi är jag och Milo.

Alla säger det verkligen! Hur lika vi är. Nästan varje dag får jag höra det. Jag blir så glad varje gång, hur härligt att min minsta avkomma är så lik mig? Jätte ju. ❤️

Vi hann med att äta och kika lite på Tax-free. Båtresan tar 2 timmar så man hinner inte så mycket. Köpte en ny Rituals duschmousse och så hittade jag örhängen från Snö. Fyllde på bubbelstället hemma också. Jag som knappt dricker nu, dock så är vi bjudna på kalas nästa helg. Maskerad – så gissa om jag är taggad? Lär få ta det lugnt, annars lär man somna innan kl 20. Haha…

Vi kom fram till Vikingavallen tidigt på eftermiddagen. Killarna var laddade som tusan, inte varje dag man åker ut och spelar internationellt.

Milo slet som ett litet djur. Så pass att han idag har träningsvärk som tusan.

Tappra morsor (Annika och jag) uppe på läktaren, klädda som om det var 20 minus. Men gissa om det blir kylslaget med lite blåst? Fifan, jag frös ända in i benranglet.

Tony är ingen fryslort, så han kan alltid stå såhär härligt avslappnat när han är ute. Jag står med axlarna uppe vid öronen liksom.

Maria, vår riktiga klippa i laget, hon hade bakat och fixat massa godsaker åt alla barn och vuxna. Blev en mysig fikastund efter matchen.

På vägen tillbaka till båten stannade Vi till på Sittkoffasta gården och fikade. Vi hade lite tid att slå ihjäl.

Sen rulla tillbaka till hamnen och ta färjan hem igen. Vi landade hemma vid 22 tiden igår. Trötta som små gnuer.

Idag startade vi förmiddagen med en promenad. Milo hade en kompis över idag, dom stack iväg med cyklarna. En ung kille hade cyklat rakt ut från en garageuppfart så Milo cyklade in i honom, Milo flög över styret. Framdäcket var helt krokigt snett så det inte gick att cykla vidare. Nya fina cykeln.

Killen som ( runt 17-18 årsålder) cyklade rakt ut sa tydligen åt killarna att dom skulle se sig för. Men va? Om han cyklar ut från en garageuppfart ut på gatuvägen så är det ju han som ska se sig för. Milos kompis hade stått upp för dem båda och sagt att det minsann var HANS fel och ingen annans. Bra och modigt att våga säga ifrån när någon har fel. Jag är mest glad över att det gick så bra som det gick. Han fick bara ont i benet, han hade ju kunnat gjort sig jätteilla. Brutit något eller slagit sönder tänder eller ansikte. Så jag är otroligt tacksam att allt gick fint.

Milo ringde och var rätt uppjagad, mest över nya cykeln just när det jade hänt. Vi som var ute och promenerade fick jogga till där dom stod. Det behöver vi kanske inte gå närmare in på hur det gick. Haha…. åh fifasen! Min rygg är typ av nu.

När killarna kom hem så lagade vi lite lunch. Min craving nu är denna maträtt. Rotfrukter, grönkål och tomater. Så sjukt gott.

Sen var det dags att köra hem kompis och ge oss av mot Fjärdhundra. Tony och Tobbe hade nog ringt varann innan och kollat vilken t-shirt och jeans dom skulle ha på sig idag? Hahaha…. skapligt lika dom är också.

Nä hörni, nu är jag så sjukt trött! Ha en fin kväll.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
4 years ago

Vilken idiot! Tur att Milo klarade sig. Synd med cykeln förstås men eftersom den är såpass ny kanske ni kan få ut nypriset på hemförsäkringen (-minus självrisk förstås). Egentligen borde ju killen betala, men han verkar ju ha lite svårt att veta vad som är rätt och fel. Dock har han väl föräldrar…

niinis
niinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Ja men lite trist ung kille känner jag, han hade inte ens stannat för att kolla hur det gick med honom.

Tony lagade cykeln igår kväll så det gick att fixa. Tur är att vi har 2 års garanti på den om det skulle varit värre!

Helen
Helen
Reply to  niinis
4 years ago

En garanti gäller bara om det är något fabrikationsfel på varan du köpt, inte om man orsakat det själv (eller i detta fall någon annan då!). I detta fall hade det varit försäkring som skulle täcka skadorna.

niinis
niinis
Reply to  Helen
4 years ago

Ja det var den jag menade, sorry om jag var otydlig.

Nästa inlägg

Uppdatering angående SELLERIJUICE efter 6 veckor och tips på mat för en dag

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x