Dåligt

Morning Måndag!

Ja men så var det måndag igen, här hänger man inte riktigt med. Om 2 veckor är det höstlov och vi har inte en blekaste om vad vi ska göra! Vill hitta på något mys i alla fall, drömmen hade varit att åka utomlands men Tony som har nytt jobb från September kan inte åka ifrån. Vi får ta något lite enklare tänker jag. Ska komma på något bra.

Vad ska Du göra på höstlovet?

I morse drog vi väg för att träna. Sånt jäkla busväder var det, regn och rusk som ven runt knuten så vi var ju asduktiga som drog iväg.

Gissa antiklimax när det var stängt! Skapligt irriterande kan jag säga. Varför inte dra ut ett mejl till sina medlemmar om att det är stängt fram till 10 på måndagar nu.

Nä, dåligt Actic, det får ni tummen ned för. Taskigt att bara ändra något utan att säga till. Vi fick helt enkelt lomma hem igen och nu sitter vi här och jobbar istället.

Detta ställe är jag i alla fall uppvuxen på. Jag vet inte hur många gånger jag passerat detta ställe i livet? Några tusen är det nog i alla fall. Mina föräldrar var ju superproffs på bowling när jag var liten så mycket tid tillbringades här då.

Det var tur att jag hade min kompis Lisso med mig, hennes mamma och låtsaspappa var också superproffs på bowling. De här bilderna var det en fotograf för lokaltidningen som tog och gjorde ett reportage av. Ser ni att vi inte har skor på oss? Haha…. vi sprang alltid ute i strumporna.

Tänk, det vill Milo också alltid göra och nu slår det mig att det ju kommer från mig. Haha, ska sluta gorma på honom om att han förstör strumporna. Jag var ju inte bättre själv.

Nähe, jag ska fortsätta jobba här nu! Vi hörs lite senare. Hoppas din måndag startat bra.

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Också uppvuxen i bowlinghall

niinis
niinis
Reply to  Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Haha, är det sant?

Marie
Marie
4 years ago

Också uppvuxen i bowlinghallar… typ halva släkten spelade.

niinis
niinis
Reply to  Marie
4 years ago

Haha, det var nog väldigt inne när vi växte upp.

Nästa inlägg

Krock på cykeln

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x