En tråkig jäkel….

Hej och gokväll! ❤️

Ja men den här dagen blev bara jobb. Inget annat ”content” som vi brukar säga i min bransch. ”Content” betyder innehåll, det är det vi bjuder er på dagligen i våra kanaler. I mina kanaler kan det bli känslan av korv och mellanmjölk allt som oftast.

Med det menar jag att det är ett vanligt liv. Jag lever inget flashigt liv alls. Jag lever ett vanligt Svenssonliv med allt vad det innebär. Handla, laga mat, städa, jobba vid datorn, baka, laga mat, fotografera det jag bakar och lagar, tömma kattlådan, tvätta och vika berg av rentvätt. Rodda med ungar, träningar, läxläsning. En sån vardag är den vardagen jag lever i mest. Ibland får jag gå på fantastiska events men jag tackar också nej till mycket.

Jag är bekväm och lite folkskygg emellanåt, det kanske man inte tror men så är det faktiskt. Ibland orkar jag inte åka iväg och florera runt. Jag uppskattar en middag med vänner istället, eller bara vara hemma med familjen och hänga i soffan. Det är det bästa jag vet! Vad kul man låter….. haha! Nä men jag är bara ärlig, soffan slår det mesta.

Vi kom i alla fall iväg till det där gymmet till slut. Jag var verkligen inte på humör för att träna. Inte ett skit. Men Tony slet verkligen med mig. Orkade en PW på bandet i 30 minuter. Sen gav jag fan i’t!

Hade ingen lust, var inte pepp alls. Ville bara hem till soffan och jobba igen. Haha! Vi har verkligen suttit i varsitt soffhörn och bara jobbat idag. Ingen har sagt något, bara borrat ned skallarna i våra datorer.

Det har passat bra idag med tanke på vädret. Det har varit riktigt busväder idag…. huuuu! Snålblåst, regn och rusk.

Jo men jag lagade jättegod mat till dom andra idag, ja sådan mat som jag själv inte äter. Det gjorde jag, så något annat än att bara sitta vid datorn har jag faktiskt gjort. Jo sen torkade jag golven också för den bruna avfallspåsen läckte som ett såll när jag skulle bära ut den.

Jomen en så kul dag fylld av content har jag haft idag… haha!

Jo, sen ser det ut såhär när jag går på toaletten. Jag får ALDRIG vara ifred. Sitter jag på toa så hoppar hon upp i mitt knä. Hon känns som en svans, där jag är där är hon. Som en skugga följer hon mina steg. Går jag och lägger mig blir jag förvånad om det tar mer än 3 minuter för henne att också komma och lägga sig.

Nu har jag bäddat åt henne nere vid mina fötter. Jag får nackspärr av att hon ligger för nära mig. Vågar inte röra mig på hela natten så jag är stel som en 107 åring när jag vaknar.

Nähe, nu blir det den där soffan igen hörni. Jag växer väl snart fast i den. Hoppas på lite mer content imorgon. Ha en fin kväll! Natti natti. ❤️

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
4 years ago

Läser du några bloggar,isåfall vilka?

niinis
niinis
Reply to  Agneta
4 years ago

Ja jag försöker hinna kika in hos Hannah & Maggan, Mirka och Jennys Matblogg. Tipsa mig gärna om fler!

Stina
Stina
4 years ago

DU är så himla gullig och jordnära. Inga divalater, utan du bara är. Dig själv. Älskar din blogg, o dina härliga skriverier, recept o tankar. Som detta med att säga florera, trodde jag var en av de få som sa så, haha. Kul! Kram o sov gott.

niinis
niinis
Reply to  Stina
4 years ago

Men tack fina fina du! ❤️❤️❤️

Eva
Eva
4 years ago

Ja att vara hemma och få göra allt det är väl ändå det bästa❤️ Slår allt! Tänk vilken lyx att få städa, baka, laga mat och träna på ”arbetstid” liksom Så underbart!
Det hade nog varit nåt för mig som är en riktig hemmaråtta
Jag skulle lätt kunna jobba hemma. Alltså finns det nåt bättre än att få gå hemma och skrota? Nä tror inte det❤️
Mys på det!

Sofia
Sofia
4 years ago

Lite nyfiken på vad Tony jobbar med. Jobbar han också mest hemifrån?

niinis
niinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Tony är delägare i ett IT-företag och jobbar en del hemifrån.

Berit
Berit
4 years ago

Jepp det är detta som gör din blogg så bra!! Kikar in flera gånger varje dag och bjuds på skratt..goda recept och fantastiska kläd och sminktips 🙂
Sen att det börjar gå så långt att jag drömmer om er kanske är lite varningstecken 😉 😉 😉

niinis
niinis
Reply to  Berit
4 years ago

Hahaha! Du är så jäkla rolig!

Drömhus Helena
4 years ago

Haha, ja det där med ”content”, som vi svänger oss med i branchen, är ju så roligt, låter ju så jäkla mycket coolare att säga det än bara ”innehåll” liksom!

Dina dagar tycks se ut som mina dagar, ungefär, och precis som du skriver, hur jäkla lätt är det att hitta på kul content de dagarna när man bara är sådär sjukt grå och apvanlig och typ bara jobbar hemma i sofförnet. Måste bli bättre på att dokumentera och posta inlägg om mitt vardagsliv känner jag, uppstyrda inlägg tar sjukt mycket tid och jag har bara inte fantasi att komma på en massa ”supercontent” dag efter dag. Vardagsinlägg med en liten knorr är du bra på! Tack för inspo! Mvh Helena

Sallys hus
4 years ago

Hahhaaaa….dööööör du är ju så rolig…;)
Den där jäkla soffan ja….den är det skönaste vi har också….myyyycket skönare än gymmet….så märkligt att det är lika-samma lite varstans….;) å content…haha…det är ju ett himla knasigt ord…..;) Å tack för att du bjuder på ditt ”oglammiga liv”…SÅ befriande!

Nästa inlägg

Apelsinkakor

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x