En tråkig jäkel….

Hej och gokväll! ❤️

Ja men den här dagen blev bara jobb. Inget annat ”content” som vi brukar säga i min bransch. ”Content” betyder innehåll, det är det vi bjuder er på dagligen i våra kanaler. I mina kanaler kan det bli känslan av korv och mellanmjölk allt som oftast.

Med det menar jag att det är ett vanligt liv. Jag lever inget flashigt liv alls. Jag lever ett vanligt Svenssonliv med allt vad det innebär. Handla, laga mat, städa, jobba vid datorn, baka, laga mat, fotografera det jag bakar och lagar, tömma kattlådan, tvätta och vika berg av rentvätt. Rodda med ungar, träningar, läxläsning. En sån vardag är den vardagen jag lever i mest. Ibland får jag gå på fantastiska events men jag tackar också nej till mycket.

Jag är bekväm och lite folkskygg emellanåt, det kanske man inte tror men så är det faktiskt. Ibland orkar jag inte åka iväg och florera runt. Jag uppskattar en middag med vänner istället, eller bara vara hemma med familjen och hänga i soffan. Det är det bästa jag vet! Vad kul man låter….. haha! Nä men jag är bara ärlig, soffan slår det mesta.

Vi kom i alla fall iväg till det där gymmet till slut. Jag var verkligen inte på humör för att träna. Inte ett skit. Men Tony slet verkligen med mig. Orkade en PW på bandet i 30 minuter. Sen gav jag fan i’t!

Hade ingen lust, var inte pepp alls. Ville bara hem till soffan och jobba igen. Haha! Vi har verkligen suttit i varsitt soffhörn och bara jobbat idag. Ingen har sagt något, bara borrat ned skallarna i våra datorer.

Det har passat bra idag med tanke på vädret. Det har varit riktigt busväder idag…. huuuu! Snålblåst, regn och rusk.

Jo men jag lagade jättegod mat till dom andra idag, ja sådan mat som jag själv inte äter. Det gjorde jag, så något annat än att bara sitta vid datorn har jag faktiskt gjort. Jo sen torkade jag golven också för den bruna avfallspåsen läckte som ett såll när jag skulle bära ut den.

Jomen en så kul dag fylld av content har jag haft idag… haha!

Jo, sen ser det ut såhär när jag går på toaletten. Jag får ALDRIG vara ifred. Sitter jag på toa så hoppar hon upp i mitt knä. Hon känns som en svans, där jag är där är hon. Som en skugga följer hon mina steg. Går jag och lägger mig blir jag förvånad om det tar mer än 3 minuter för henne att också komma och lägga sig.

Nu har jag bäddat åt henne nere vid mina fötter. Jag får nackspärr av att hon ligger för nära mig. Vågar inte röra mig på hela natten så jag är stel som en 107 åring när jag vaknar.

Nähe, nu blir det den där soffan igen hörni. Jag växer väl snart fast i den. Hoppas på lite mer content imorgon. Ha en fin kväll! Natti natti. ❤️

Kram Nina

 1. Hahhaaaa….dööööör du är ju så rolig…;)
  Den där jäkla soffan ja….den är det skönaste vi har också….myyyycket skönare än gymmet….så märkligt att det är lika-samma lite varstans….;) å content…haha…det är ju ett himla knasigt ord…..;) Å tack för att du bjuder på ditt ”oglammiga liv”…SÅ befriande!

 2. Haha, ja det där med ”content”, som vi svänger oss med i branchen, är ju så roligt, låter ju så jäkla mycket coolare att säga det än bara ”innehåll” liksom!

  Dina dagar tycks se ut som mina dagar, ungefär, och precis som du skriver, hur jäkla lätt är det att hitta på kul content de dagarna när man bara är sådär sjukt grå och apvanlig och typ bara jobbar hemma i sofförnet. Måste bli bättre på att dokumentera och posta inlägg om mitt vardagsliv känner jag, uppstyrda inlägg tar sjukt mycket tid och jag har bara inte fantasi att komma på en massa ”supercontent” dag efter dag. Vardagsinlägg med en liten knorr är du bra på! Tack för inspo! Mvh Helena

 3. Berit skriver:

  Jepp det är detta som gör din blogg så bra!! Kikar in flera gånger varje dag och bjuds på skratt..goda recept och fantastiska kläd och sminktips 🙂
  Sen att det börjar gå så långt att jag drömmer om er kanske är lite varningstecken 😉 😉 😉

  1. niinis skriver:

   Hahaha! Du är så jäkla rolig!

 4. Sofia skriver:

  Lite nyfiken på vad Tony jobbar med. Jobbar han också mest hemifrån?

  1. niinis skriver:

   Tony är delägare i ett IT-företag och jobbar en del hemifrån.

 5. Eva skriver:

  Ja att vara hemma och få göra allt det är väl ändå det bästa❤️ Slår allt! Tänk vilken lyx att få städa, baka, laga mat och träna på ”arbetstid” liksom Så underbart!
  Det hade nog varit nåt för mig som är en riktig hemmaråtta
  Jag skulle lätt kunna jobba hemma. Alltså finns det nåt bättre än att få gå hemma och skrota? Nä tror inte det❤️
  Mys på det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..