Kärringsömn och besök oss

Hej igen!

Ligger på…. gissa 3 gånger! Japp, soffan. Tony ligger här bredvid och gubbsover. Haha, älskar det uttrycket. Det är när man slumrar en stund på maten. Det är gubb & kärringsova.

Idag satt jag på vårt hotell och jobbade. Vi har ett fint hotell här som jag faktiskt känner mig riktigt stolt över. Det renoverades för något år sedan och blev sååå fint!

Jag gick runt och fotade lite för att kunna visa lite bilder därifrån.

Kolla in toaletten? Älskar! ❤️ De guldiga detaljerna passar så snyggt.

Såhär ser det ut i foajén. Här kan man också sitta och jobba.

Matsalen med sitt mörka murriga blåa till det naturfärgade stolarna. Så snyggt! Man kanske skulle semestra i sin egen stad nångång. Bo på hotell, äta hotellfrukost och florera på stan.

Kommer ni hit nångång så kan jag tipsa er om att besöka våra parker som är riktigt kända och väldigt fina. Kanske besöka något av alla de fiken som finns. Torget kan jag tyvärr inte skryta över för det är såååå tråkigt. Vi skulle behöva ha en stadsplanerare som tog tag i bitarna. Någon som fick det att hända. Det skulle kunna bli hur mysigt som helst, men jag vet inte vad det är för kufar till beslutsfattare som sitter i vår kommun som inte får till en förändring.

Well well, det var det. Innan jag glömmer, detta är inget samarbete. Jag vill bara visa er hur fint det är, kanske kommer ni hit nångång. Då har ni lite tips här. Är ni som vi är och gillar roadtrips och vill ta en liten tur så ligger Enköping grymt bra till.

Nä, nu klipper mina ögon, kanske blev det dags för en liten kärringsovning nu. Vi får köra stereo gubb & kärring powernap här i soffan.

Ha en fin kväll raringar!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Irene Engman
Irene Engman
4 years ago

Va i eran stad i lördags! Tycker om den staden

niinis
niinis
Reply to  Irene Engman
4 years ago

Vad roligt att höra! ❤️

MM
MM
4 years ago

Jag har ju funderat på att åka till Enköping och bo på hotell en helg med familjen. Vilket hotell är det? Och var ska man äta? Har du tips på bra restauranger? Något annat du kan komma på på en gång. Sevärdhet, mysigt promenadstråk, café eller liknande?
Tack!

niinis
niinis
Reply to  MM
4 years ago

Best Western hotell heter det. Ligger helt centralt. Restauranger med god mat har Caliente (tapas) och Bombance. Sarajevo bjuder på goda 80 talsrätter som File Oscar och sånt!

Promenadstråken är parkerna i centrala Enköping.

Café som är mysigt är Tant Gredelin, Systrar Två och Café Magnifik.

Kram ❤️

anne
anne
4 years ago

Kom till Arvika..vi har Sveriges finaste stadspark..

Petra Klang
Petra Klang
4 years ago

Var hemma i Enköping ( min barndomsstad ) förra sommaren och verkligen sorgligt att se, helt dött och öde i stan inga butiker kvar nästan. Viktigt när man bor i småstäder och handla lokalt om man vill ha butiker kvar. Vackra parker finns det absolut.

niinis
niinis
Reply to  Petra Klang
4 years ago

Hej Petra! Ja men visst är det trist. Det är inte alla vad det en gång varit. Tyvärr blir ju utbudet därefter vilket också gör att det blir svårt att handla på hemmaplan.

Kul att höra ifrån dig! Kram ❤️

Nästa inlägg

Parfym & skönhet

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x