Parfym & skönhet

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Jag är en ”parfymoman”. Egenhittepå namn på när man har parfym som ett stort intresse. Idag beställde jag en parfym som min kompis Satu hade på sig sist vi träffades. Hon doftade maaaaagiskt. Jag frågade om jag fick apa efter och köpa samma?

Haha…. minns ni när man var ung och blev sur och arg på riktigt när någon köpte samma som man själv hade. Kläder eller whatever. Man blev svinarg. Det var liksom värre att härma än att snacka skit. Mina kompisar var likadana, man härmades inte, punkt slut. Ändå gick vi runt och såg exakt på pricken likadana ut. Haha….

Fan det där sitter kvar i ryggmärgen på mig. Att det var så himla fult att härma, så jag frågar faktiskt fortfarande om det är ok att apa efter. När doften kommer ska jag berätta mer om den.

En annan doft som jag återupptäckt är denna från Boss. Såååå fräsch och perfekt ”vardaglig”.

En orientalisk doft utan att bli tung. En mycket kvinnlig doft som man vill ha mer av. Jag vill ha den på mig varje dag. Lite persika, honung och fresia är doftnoterna. Härligt som tusan. Du hittar den HÄR! Just nu är det 20% rabatt på den dessutom.

Denna ”jaga karln så man springer benen av sig” doften har jag pratat om förut. Alltså Tony doftar magiskt med den här på. Han har också blivit ”parfymoman” tillsammans med mig. Jag har nog smittat honom. Denna är det också 20% rabatt på nu. Du hittar den HÄR!

En annan lyxig och superhärlig produkt som jag vill tipsa om idag är denna underbara >>”Den doftar magiskt gott och min hud blir bebislen. Det första stället jag märkte det på var skinkorna, de blev alldeles lena. Enkel att applicera och går genast in i huden. Man behöver inte ha på mycket ens för att huden ska bli bebislen.

Elizabeth Arden har just nu en kampanj. Handlar du produkter från Elizabeth Arden för mer än 700 kr så får man det här kitet på bilden ovan. Det är värt 875 kr!!! >>HÄR<< hittar du allt från Elizabeth Arden.

Kram Nina

 1. ..för övrigt så förstod jag aldrig den där grejen med att bli sur om nån köpte likadant. Minns att det hände nån gång när jag köpte liladant som en kompis. Jag själv blev bara glad om nån köpte likadant som mig. Det är ju en bekräftelse på att man har god smak ju.

 2. Fick hem doftprov på den parfymen och tyckte den var underbar! Jag använder väldigt sällan parfym och är väldigt kräsen. Äger bara 2 st varav en nästan är slut, så nu har jag önskat mig den där i julklapp dyker den inte upp på julafton så köper jag den själv.

 3. Anna skriver:

  Hej Nina!

  Gillar verkligen dig och din blogg. Du har/har haft en egen ton, fast nu har du börjat med ”såååå” och ”maaaagiskt”, precis som alla andra bloggare. Snälla, fall inte i mainstreamfällan, var rädd om din egen ton.

  Allt gott
  /Anna

  1. niinis skriver:

   Alltid skrivit så, så länge jag bloggat faktiskt….. Ledsen, men det kommer nog fortsätta också. Mitt sätt att skriva helt enkelt.

 4. Sofia skriver:

  Lena skinkor, det vore något

  1. niinis skriver:

   Haha, japp. Det var trevligt faktiskt! ❤️

 5. Elinor skriver:

  Har du provat BOSS orange? Helt grymt god doft

  1. niinis skriver:

   Nä, den måste jag också dofta på!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..