Osugen

Morning säger jag fast det är lunchtid!

Startade dagen som vanligt. Ungar som ska upp tidigt, väcka med len röst funkar bäst i vår familj. Vi har en med uselt morgonhumör och 2 med jättebra. Skönt att majoriteten är glada i alla fall. Jag har haft mina knep med den sure. Man har lärt sig med tiden så att säga.

Själv har jag toppen-morgonhumör! Jag älskar ju tidiga morgnar. Men blir jag väckt i soffan på kvällen kan jag vara lite låg, inte sur… men låg.

Stressade iväg med Milo till skolan. Klädde på mig träningskläder direkt från start så jag var redo för gymet.

Alltså, jag är så sjukt osugen just nu. Det suger pung att ge sig iväg för att träna nu och jag fattar faktiskt inte varför? Jag gillar ju träning men just nu är jag i en period när jag verkligen släpar mig dit.

Tog en styrketräningsrunda, dock väldigt lugnt. Var längesen jag styrketränade nu och ville känna av kroppen lite.

Alltid skönt när man är klar och det är gjort för dagen.

Hörni, jag jobbar för fullt här så ja, vi hörs lite senare!

Kram Nina

41
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
4 years ago

Ja ibland är det verkligen motigt att liksom ta sig till gymmet eller att var man nu tränar.
Men ett bra knep är ju precis det du gjorde, att klä sig i träningskläder från start. Då blir tröskeln till att träna inte lika stor på nåt sätt.
Ha en fortsatt fin dag!

niinis
niinis
Reply to  AnsoAnna
4 years ago

Ja, har man tagit på sig träningskläderna är det försent att ångra sig.

Elin
Elin
4 years ago

Den där känslan av att absolut inte vilja träna känner vi nog alla igen. Den kommer i perioder. Jag brukar tänka att jag är
Minst dubbelt så duktig som de dagar jag är sugen. Jag har själv börjat med en runstreak. Man springer minst 1,61 km/dag. Det tar bort hur jag känner inför träningen för det ska bara göras varje dag liksom. Jag kan inte diskutera det med mig själv för det är redan bestämt. Sedan är det klart att jag brutit streaken då jag känt att jag mått dåligt. Senast här efter 49 dagar.

niinis
niinis
Reply to  Elin
4 years ago

Men wow! Vad duktig du är, vad impad jag blir! Härligt jobbat! ❤️

Anna
Anna
4 years ago

Meeenar du att du curlar dina vuxna söner med väckning på morgonen?? Inte väl? Eller?? Där går definitivt min gräns, håller på att ”skola in” min 16-åring att sätta alarm och gå upp själv. Sen äter vi frukost tillsammans, men vakna, gå upp och hålla reda på tider det ska han klara själv (och gör)!

niinis
niinis
Reply to  Anna
4 years ago

Nä, dom vaknar så olika tider, oftast innan vi behöver gå upp så de sköter dom själva.

Nästa inlägg

LIVRÄDD

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x