Ingen skulle kunna ljuga!

Morsning!

Det är torsdag och bara 2 dagar kvar tills vi ska på maskeradfest! Hur kul? Maskerad kan vara det absolut roligaste jag vet fast jag är 45+!

Jag och Tony har gått all-in men är dock lite nervös om kläderna hinner komma innan lördag. Det stod 1-3 dagar i måndags när jag beställde så idag är ju sista dagen. Men kommer dom inte idag blir jag svettig! Lär få kontakta stället vi köpte dom på kanske?

Jag har legat topp 10 på proffsbloggarlistan i drygt en månad nu. Såå kul att ni är så många som besöker min blogg varje dag. Skulle man ställa upp alla på rad så skulle man förmodligen bli lite nervös. Man kan inte tänka på hur många det är när man skriver för då skulle man förmodligen inte våga skriva ett skit.

Dock så är siffrorna på Bloggportalen lite missvisande. Jag tänkte jag skulle visa hur det ser ut….

Detta är en screenshot från Google Analytics som visar exakta siffror på hur det ser ut. Enligt Bloggportalen har jag drygt 140 000 unika besökare i veckan, men enligt Google Analytics har jag 92 000 unika besökare i veckan. Bloggportalen tror jag räknar in antal sidvisningar i sin kalkylator också varför vissa som inte alls har så många unika i veckan men massor med sidvisningar hamnar så högt upp.

Skulle vara intressant med en endast unika-besökarelista kan jag känna, undra just varför inte det finns? Skulle en sån finnas skulle ingen kunna ljuga om sina siffror t ex. Skulle bara vara positivt, för oss alla i den här branschen.

Nä, nu måste jag väcka minstingen i familjen. Dags att ta tag i dagen igen. Vi hörs lite senare! Hoppad du får en fin dag.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Veronica
Veronica
4 years ago

Älskar din blogg med all värme blandat med recept och en ärlig vardag <3 Fortsätt!!! Kram Veronica

niinis
niinis
Reply to  Veronica
4 years ago

Tack fina rara du! ❤️❤️❤️

Lena
Lena
4 years ago

Tycker mycket om din blogg som innehåller allt jag vill läsa om, vardag, recept, inredning o fest. En riktigt härlig och ärlig blogg, så inte konstigt att du har så många besökare härÖnskar dig en fin dag!

niinis
niinis
Reply to  Lena
4 years ago

Vad roligt att du gillar! Tack för fina ord! ❤️❤️❤️

Stina
Stina
4 years ago

Din blogg är den bästa ha en fin dag

niinis
niinis
Reply to  Stina
4 years ago

Men tack! Så fint sagt. ❤️

Helena
Helena
4 years ago

Halkade som jag tidigare skrev in på din blogg men kan ju säga att sedan dess följer jag den hela tiden. Så härliga recept bla. bakar nästan aldrig längre , men sen jag började följa dig med dina härliga recept så har den lusten verkligen kommit åter. Vill bara säga att du har en jätteinspirerande blogg Tack

niinis
niinis
Reply to  Helena
4 years ago

Åh vad roligt att höra, blir så glad! ❤️ Kram

Evelina
4 years ago

Härligt!! Bra jobbat!!

niinis
niinis
Reply to  Evelina
4 years ago

❤️❤️❤️

Annett
Annett
4 years ago

Jag läser några olika bloggar men din är den enda som jag verkligen följer och läser allt, så bra!!

niinis
niinis
Reply to  Annett
4 years ago

Men tack snälla du, så glad du gör mig! Kram

STINA
STINA
4 years ago

Inte förvånande alls! Du delar med dig av glädje o sorg, livet som det är med familj, jobb, o vardagspussel som ska gå ihop. Älskar dina recept, o dina tankar om ditt o datt. Kram!

Sallys hus
4 years ago

Hallå där…
Å det är ju inte konstigt att du har så många läsare…;) Man skrattar ju ofta så man gråter när man hänger här inne… å du visar ju livet som det är…hög igenkänningsfaktor…;)
Ang bloggportalens siffror så visar de ju antalet unika ip-adresser per timme de senaste 2 dagarna vilket i praktiken betyder att om jag går in på din blogg en gång i timmen i 7 dagar så räknas jag 24×7= 168 gånger…;) Du har alltså många återkommande läsare per vecka…;) Men google analytics siffror är ju de mest riktiga och det vore mer intressant att se dem hos alla bloggar.

Skrattade så jag höll på att dö till juicepressen i resväskan… du är ju underbar!
Kraaaam Katarina

Sallys hus
Reply to  Sallys hus
4 years ago

de senaste 7 dagarna ska det stå…inte 2…;)

Nästa inlägg

Kärringsömn och besök oss

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x