Hur vågar jag?

Halloj! ❤️

Ett sent hej ifrån mig. Har slumrat på soffan resan en stund men vaknade nu och blev tokpigg. Konstigt det där hur det kan bli?

Idag satt jag och kikade på gamla bilder från när vi var utomlands. Fick en sån craving efter värme, varma salta bad och semesterkänsla. Vi hade ju planerat en utlandsresa denna höst men Tonys jobb-byte gjorde att vi får skjuta på det tills det är bättre läge.

Så otroligt härligt vi hade det alltså! Milo lajade järnet och njöt av varje sekund.

Min flygrädsla behöver en flygning snart. Min terapeut som jag gick hos sa hur viktigt det är att underhålla flygningarna. Helst ska man flyga 3 ggr per år. Det har jag inte gjort. Vi reser inte så ofta och mycket beror nog på att det är så otroligt påfrestande för mig.

Jag har 3 vänner som arbetar som flygvärdinnor, ett arbete jag har så svårt att förstå att man vågar ha? Å dom tycker inte jag är klok på en fläck. En av dem sa t.o.m att skulle det bli krig nångång så skulle hon skicka upp familjen i luften för så trygg som hon är där uppe är hon ingen annanstans.

Då baxnar jag nästan! Hur går det ens ihop? Jag känner mig väl aldrig så otrygg som när jag flyger? Jag vet att det rent logiskt sätt är helt fel då att flyga klassas som det säkraste sättet att ta sig på. Jag vet allt det där. Jag kan typ allt om den statistiken. Men ändå skrämmer det mig så oerhört. Så märkligt allt det där….

Nä, nu ska jag fortsätta titta på ett avsnitt av Bachelor innan det är dags att sova igen. Natti natti! ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vilken av rummen är du?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x