Behagligt klädd

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej igen!

Ja idag blev det lite möten för min del. I mitt jobb blir det en del möten och ibland undrar ni vad för möten man är på? Jag förstår det faktiskt….sånt skulle jag också kunna fundera på. Haha, är det för att man är nyfiken kanske?

Idag har jag haft möten med ett av mina affiliateföretag som jag samarbetar med. Sedan träffade jag en gammal samarbetspartner jag jobbat med tidigare. Vi får se om vi ska samarbeta mer i framtiden? Så det handlade dagens möten om.

Det mesta avklaras på mejlen i mitt arbetsliv. Men ibland är det trevligare att ses och planera tillsammans. Alltid kul att få ansikten på människor man mejlar med flera gånger i veckan.

Idag trivdes jag så bra i mina kläder. Har ni såna dagar? Ibland blir allt bara så behagligt och skönt och man känner sig bekväm.

>>Byxorna<< är så sköna med massa stretch. Dock börjar dom här bli stora nu så nu ska jag köpa på mig mindre i fler färger. Älskar dom.

Sen finns det dagar när man tycker att precis allt är obekvämt. Vet ni att då kan jag känna att jag vill kasta kläderna jag har på mig. Haha! Men, jag vet hur jag är. Är jag svullen i magen t ex så känns ju allt värre, när man är ok i magen så känns allt mycket bättre ju. Så är det.

Nähe, dags att kvista vidare. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
4 years ago

Tack för tipset om världens skönaste byxor från Cellbes, köpte mig tre stycken. Sitter helt perfekt och bekvämt, det är viktigt nu när man kommit upp lite i åldern ❤️

Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Åh, är precis inne i en hopplös period. Kan stänga byxorna jag hade innan jag blev gravid med minstingen, som föddes för snart ett år sen, men inte mer än så. Vägrar köpa nya större kläder! Gillar lite för mkt att baka, och smaka…

Giggi
Giggi
4 years ago

Länken till byxorna funkar inte man kommer till H.M sida.

niinis
niinis
Reply to  Giggi
4 years ago

Det är dit du ska komma.

niinis
niinis
Reply to  Giggi
4 years ago

Jag har självklart testat länken innan jag svarade dig och den fungerar! Den funkar dessutom utmärkt för andra. Nära jag testar HELA din länk som du klistrat in här bland kommentarerna så funkar den också så jag förstår faktiskt inte varför du inte kommer in på den.

Nästa inlägg

Smakrik ost & skinkpaj

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x