ANNONS

Längtan till jul

/

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nästa helg är det Halloween och efter den helgen känns det som det är en enda startsträcka till julen. Ska bli ljuvligt – jag äskar julen då den kommer med ljuset till oss. Och glädjen. Det känns ibland som om julen liksom räddar mig ur mörkret.

Tänk när vi får julpynta och fylla våra hem med ljus igen!? Åh vad jag kan längta tills dess. Jag har börjat kika på lite nytt julpynt, varje år inhandlar jag nog något nytt. Man tröttnar på vissa saker medan andra vill man ska hänga med år ut och år in.

Vår julgran har nog hängt med i ett antal år nu, tappat räkningen. Inget speciellt med den alls, egentligen ganska så ful faktiskt. Men den hänger med år ut och år in. Kanske att jag ska införskaffa en maffigare i år, en som är lite mer naturtrogen och liknar mer en riktig gran. Det finns ju så många fina numera!

Kolla denna underbara >>naturtrogna plastgran!?<< Ser ju ut som hämtad ur en disneysaga.

Vad tror ni om dessa >>julgransljus?<< Inga sladdar, batteridrivna med en liten fjärrkontroll. Dessutom är dom ju så himla fina, dom är hela 15 cm höga. Jag blev helt kär faktiskt.

Förra året hade jag granen klädd redan till 1:a advent. Vi åkte bort över julen och jag kände att jag så gärna ville njuta av granen fram till vi åkte.

Hur som haver….jag längtar. Om bara en månad lite drygt, ja då får vi börja med allt härligt!

Tygservetter

Här är lite som jag kikat på om jag ska förnya våra julsaker med. Ser ni den stående julbelysningen i formen av en gran? Så fin! Gillar också adventsstaken, den är nästan 50 cm hög. Julstrumpan var ju bara föööör söt. Vit och fluffig, precis så som julen ska kännas. Älskar också tygservetterna, det gör så otroligt mycket för dukningen när man använder tyg.

Så mysigt det ska bli, det ska bli jättehärligt att få börja fingra på julsakerna igen. Fina härliga julen!

Gillar ni julen?

Kram Nina

6
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00