Överväldigad!

Godmorgon älsklingar!

På min >>Facebooksida<< har vi fått så galet mycket kärlek alltså, ja sen jag berättade lite om hans uppväxt igår. Jag är alldeles överväldigad så fina ni människor är alltså?! Tack! ❤️❤️❤️ Ska be Elliot gå in där och titta idag när han vaknar, han kommer bli minst lika överväldigad som jag.

Hörni, hoppas allt är bra med er. Igår blev en väldigt hektisk dag, så är det när man är två tidsoptimister i en och samma familj. Vi hann i alla fall precis klart när gästerna anlände vid kl 18 för att fira Elliots 21 årsdag.

Kl 15 igår hade jag tid hos min nageltjej för att fylla på mina utväxta naglar. Jag går hos en nageltjej på ”Mall of Scandinavia” som är grym. Skulle jag avbokat igår hade jag fått vänta i en hel evighet då hon är så uppbokad så det blev till att brassa dit och hoppas på det bästa, att vi skulle hinna hem i ok tid även om det skulle vara rusningstrafik från Sthlm…. en fredag. Jag hade som tur var förberett mycket innan jag åkte så det inte skulle bli katastrof om vi inte hann hem i tid. Dessutom var Magnus och Elliot här för att ta emot gästerna om vi skulle kommit sent. Vi hann, med 45 min tillgodo. Wieeee ropar tidsoptimisterna! ❤️

Supernöjd med naglarna när jag kom ifrån henne! Hon är noggrann och snabb. Hon pratar ingenting heller så jag får sitta och liksom ”mental-sova” när jag sitter där.

”Mental-sova” är när man bara får vara. Det finns ingenting jag kan göra när jag sitter där. Inte svara på mejl, uppdatera något eller ens behöva tänka. Man får låta tankarna vandra fritt och liksom bara pausa livet en stund. Det kan vara så oerhört skönt. Ibland önskar jag man fick sova när man satt sådär!

Hur är du när du går på olika behandlingar? Föredrar du att sitta och prata eller att sitta tyst och ”mental-sova”?

Igår firade vi ”Mellan” med hela tjocka bullriga släkten. När stora pojkarna fyller år är det ”max de luxe” firande då alla i stjärnfamiljen ses. Det är alltså alla från exet Magnus familj, alla från min familj och alla från Tonys familj. Elliot och Thedde kallar ju även Tonys föräldrar för farmor och farfar!

Att det står såhär i hans födelsedagskort kan få mig att gråta. När Tony och jag träffades var barnen små. Tidigt frågade Thedde & Elliot ifall dom fick kalla Tonys föräldrar för ”Farmor & Farfar”. Jag tyckte att dom skulle fråga dom själva vilket dom gjorde, dom fick ett ”självklart” till svar och sedan den dagen har dom varit farmor & farfar dom också. Hur fint? Mitt hjärta blir så stort och varmt av det här! ❤️

Mamma och mina fd. svärföräldrar. (Jag kallar dom så även om vi inte var gifta jag och Magnus). Så glad att dom finns kvar i mitt liv.

Stora barnens kusin Lina och min fd svägerska Lotta. ❤️ Glad att ha dom också, vi ska bara försöka ses oftare.

Fd svåger Magnus och exet Magnus.

Ja familjerna brukar inte sitta såhär åtskilda….. hahaha. Ser nästan så ut ju. Konstellationen såg nog ut såhär just när bilderna togs bara, vi sitter i en salig blandning annars.

Förstår ni så lyckligt lottad jag är? I oktober på Elliots födelsedag och i mars på Theddes födelsedag fylls huset till bredden och jag bara älskar’t!

Elliot var nog väldigt nöjd över presenterna! Kuvert fyllda med pengar och presentkort och lite gött att dricka. Det var ju perfekt när man var i hans ålder!

Nu ska jag gå upp och fixa lite med det som vi inte orkade plocka undan igår. Sen står Lördagen öppen. Älskar Lördagar! Hela nästa vecka har dessutom Milo höstlov så nu får vi vila från stressiga morgnar en stund. Ska bli såå skönt hörni.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

10
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Elliot 21 år

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x