Såååå vidrigt!

Godmorgon höll jag på att skriva. Idag har jag haft en bakdag förstår ni, lite laga mat dag också faktiskt. Jag brukar göra så ibland för att ta fram nya recept. Tar en halvdag med bara bakning och matlagning. Idag har jag fått ihop 5 nya recept.

Wiooo… ska försöka göra det en gång per vecka nu. Perfekt att ta fram nya recept, sen har jag en klan med ungar som är hungriga så då fryser jag in matlådor åt dem av det jag lagar. Skulle verkligen behöva ha en frysbox extra. Vår frys är liten och ständigt proppfull. Har kikat på en 100 liters som jag tänkt att jag ska ställa i förrådet. Har ni en sån extra?

Kommer aldrig glömma när mamma och pappas gigantiska frys gick sönder när vi var i Finland i 4 veckor och allt i den ruttnade. Kan ni haja lukten när vi klev innan för dörren? Ämen jag kan nästan känna den än idag. Så fruktansvärt vidrigt så det finns inga ord! Grejen var att den ju var rätt instängd tills vi öppnade den….. oh my goooood! Kräks i munnen.

Ja detta kan man också tro är kräks i munnen. Men serru den här blev rätt fräsch. Jag hade i 2 stora nävar bladspenat, 1/2 avokado, 1/2 citron, färsk ananas, ingefära, 1 banan, honung och vatten. Riktigt gott faktiskt och sjukt nyttigt. Jag försöker mota det som är på gång i min hals i grind. Hoppas det inte bryter ut….

Ikväll åker jag och ”Mellan” i alla fall på premiärevent i storstan. Det är ÄNTLIGEN dags för Hannah och Maggans realityshow. Denna serie kommer bli så sjukt rolig, det är jag övertygad om! När dom här två systrarna kommer igång så är det fasen inte lätt att hålla sig för kiss. Jag uppdaterar såklart på min story på Instagram, ni hittar min Instagram HÄR! Missa inte att kolla ikväll kl 21.00 på TV3. Lite längre fram kommer nog jag också dyka upp i ett par avsnitt. Hjälp!

Ska nog kvista ner på stan och inhandla någon ny blus eller något. Behöver peppa till mig lite.

Vi hörs senare!

Kram Nina

17
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
4 years ago

Inte så imponerad. Tycker att de mest skrattade åt sina egna skämt.

niinis
niinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Håller inte alls med dig. Jag skrattade så jag grät åt när Hannah var så höjdrädd t ex. Att smittas av andras skratt är ju så härligt dessutom.

Maria Larsson
Maria Larsson
4 years ago

Missade att titta på premiären igår kväll..Men satt med morgon kaffet och tittade idag…härliga tjejer som bjuder på sig själv. Men när hon tog fel medicin..alltså vilken panik jag själv skulle ha fått

niinis
niinis
Reply to  Maria Larsson
4 years ago

Åh håller med, jag fick sån panik bara av att se det…. Det där är en av mina mardrömmar.

Å
Å
4 years ago

Lagade just ditt recept på pastagratäng från häromdagen- blev riktigt bra betyg från familjen, tack för tipset ❤️‍♀️

Nästa inlägg

Blev en väldans dyr bio

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x