LÄSKIGT!

Gokväll!

Jaha, då har vi gjort Sthlm. Tony lämnade vi hos tandis och så kvistade jag och Milo vidare till Grönan. Det ÄR ju så häftigt där just nu. Dock så blev vi lite trötta på de galna köerna överallt. Så sjukt mycket folk alltså!

Älskar verkligen dekorationerna! Dom har verkligen lagt ned väldigt mycket jobb på allt. Vet inte hur många pumpor det var där alltså!

Vi köade en hel evighet för att ens få plats att sitta eller för den dela kunna handla! Det blev lite korv med bröd och små munkar till efterrätt.

Vi satt länge och värmde oss lite i ”kuvösen”. Jag kallar stället där de ”plastat in” en del av Grönan för det. Milo lånade min läsglasögon, han önskar att han någon dag får glasögon. Om inte annat så kommer det senast komma i 40 årsålder när han drabbas av ”gammeln”.

Det var nästan så man trodde att det värmde vid den här kitteln, men det är bara rök….

Ämen kolla?!? Va?!? Hur tur? Min rad som jag valde på första försöket gav oss denna chokladlåda med Marabous mjölkchoklad. Jag blev så glad så jag skrek, klippet finns i min story på Instagram nu.

Vi jobbade även hårt på att vinna ett gosedjur från ”Five nights at Freddies”. Men näää, Det ville sig inte riktigt! Ibland önskar man bara att man fick köpa en.

På väg ut från Grönan igen. Piuh, idag var det nästan för mycket folk. Märkte på Milo att han blev alldeles stressad av allt folk överallt. Man fick köa för precis allt. Toa, mat, karuseller, om man skulle köra femkamp, lotterier ja men allt. Voi voi, jag är inte mycket för sådär mycket folk, men nu är det gjort för denna veckan.

Imorgon är det FINFREDAG! Så fort denna veckan gått alltså, helt otroligt. Vi ska köpa pumpor och dekorera lite med ute. Ha en fin kväll nu.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
4 years ago

Vad fin du var på bilderna!

niinis
niinis
Reply to  Agneta
4 years ago

Tack fina! ❤️

Nästa inlägg

Något som plågat honom länge

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x