Systrarna Graaf

Halloj halloj!

Men hörni, igår hann jag verkligen inte in alls. Jag påbörjade ett inlägg och lagom till jag skulle avsluta det igår kväll så somnade jag. Så typiskt! Hade en hektisk dag med samarbeten som skulle in så jag hade fullt upp med det hela dagen.

Men idag är jag tillbaka! Måste ju börja med att berätta om vår kväll med Systrarna Graaf och premiären av deras realityserie.

Några av bilderna är tagna av TV3:s fotograf under kvällen som vi fick mejlade till oss.

Hannah var snyggare än någonsin! Så härligt att vespan från bilden som finns ute i hela Sverige nu angående deras realityshow fanns på plats.

Jag fick ju med mig ”Mellan” som sällskap! Så kul att han ville följa med. Några trodde att han var min man under kvällen. Haha…. det får man ju ändå skratta gott åt.

Här är han på bild med Maggan och Johanna Toftby. Så längesen jag träffade henne! Vi skrattade gott åt när jag tog bilden, jag hade nämligen inte mina läsglasögon med så jag såg inte att bilden blev helt suddig som Johanna såg…. haha, vilken tant man blivit alltså? Måste nog ändå vänja mig vid de där jobbiga progressiva linserna.

Alla var så fina mot min pojke! Han fick så mycket beröm för sin dans och hur snygg han var. Tack alla fina ni som såg honom. Sånt betyder mycket för mammahjärtat! ❤️❤️❤️

Fina Hannah, äntligen fick jag krama på henne igen. Såhär kan det se ut när vi försöker ta bild ihop. Elliot gjorde ett bra jobb ändå!

Sprang på underbara Fnulan och den trevliga kvinnan bredvid har jag träffat hos Hannah men helt glömt bort på namnet på. Förlåt.

Fina Johanna Nelson dök också upp. Så kul att hon och jag går samma inredningsskola. Dock så är hon snart klar, det är inte jag…. Det får bli klart när det blir klart helt enkelt!

Massa mingel och sedan fick vi se första avsnittet av serien!

Jag tycker verkligen att den hade ALLT. Skratt, humor, sorg, verklighet, glädje och flams. Exakt så som livet kan se ut i verkligheten. De har verkligen fångat Hannah & Maggans personligheter och hur dom är på riktigt. Så kul! Vi skrattade högt och grät också en del i lokalen. Det var så gripande att se klippen om fina Isak.

Snygga jädra systrar det där alltså! Tittade ni på serien?!

Hepp, dags att ta tag i dagen. Idag blir det spännande förstår ni, något som min Tony förmodligen tycker ska bli väldigt obehagligt ska gås igenom. Låter inte klokt att jag säger spännande om det men jag berättar mer senare.

Kram Nina

112
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Såååå vidrigt!

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x