ANNONS

21 dagars rensningen

/

Ja men eftersom jag redan nu startat ”julförberedelserna” här på bloggen så känns det inte mer än rätt att dra igång årets ”21 dagars rensningen”!!

Detta är den bästa rensarlistan som finns och lagom till decembermånad är här så är man klar och kan njuta av julmånaden allt vad man orkar. Är man inte klar till December är man kanske klar lagom till julafton. Det går ju det med!

Det går till som följande! Här ser ni alla punkter. Dessa punkter ska man sedan beta av en och en. Punkt nummer 1 är att städa ur Medicinskåpet. Vårt är rörigt som tusan just nu så detta kommer sitta som en smäck!

Vilka är med? Klicka gärna i hjärtat om du ska hänga med på detta eller tycker det är är en kul idé! Jag har gjort den här listan för längesen så det ska bli riktigt kul. Jag kommer försöka fota före/efterbilder varefter jag betar av dessa punkter. Kan inte det bli lite kul?

Känner mig toktaggad på att sätta igång med medicinskåpet redan nu men ska göra det imorgon. Den här listan har sån jäkla bra effekt på mig alltså!

Nu ska jag njuta av kvällen. Har några serier som jag missat så ska kolla ikapp dem nu. Ha en fin kväll.

Kram Nina

13
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00