ANNONS

Smäller av så sött

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Ja det kan tyckas att det är tidigt men som jag berättat för er vid många olika tillfällen så är det att jag fullkomligen älskar julen! Älskar för att den räddar mig ur mörkret. Älskar för att det är enligt mig, den finaste och bästa högtiden.

Jag kommer börja ”jula” lite redan nu. Det ska snackas julklappar, julkläder, pynt, advent, recept på bak-mat-godis, julpyssel osv. Ja men julen har liksom öppnat lite här på bloggen. När december sen kommer är vi så inihelskotta beredda! Då är allt planerat och klart och hela December ska tillägnas njutningen av julmånaden.

Är ni med mig?

Jultröja // Hundtröja

Nämen dör man sötdöden eller? Hur gulligt var detta? Hur gulligt att matcha sin outfit med sin kära hund? Hur gulligt som helst.

Den här >>pyjamasen<< levde jag i under hela förra julen! Älskade den! Den var både varm och skön och passade jultemat perfekt. Den gjorde många glada dessutom. Ett stort ÄLSK på den! ❤️

Kan vi prata om den här >>kyrkan<<? Den är ju helt underbar och den skulle bli ljuvlig på vår kamin! 8 olika julmelodier, ljus inuti kyrkan och en roterande gran. Musiken behöver man inte tröttna på heller då det styrs av en timer och den spelar igenom melodierna en gång. Timer går också att ställa in endast för belysning om man nu tröttnat. Så fin!

Anger du 1911 som kod får du dessutom 20% rabatt på hela din order.

Kram Nina

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00