ANNONS

Hemmagjord tandblekning – GULDTANDKRÄM

/

Häromdagen scrollade jag min Instagram och såg att @ekotipset som visade att man kunde bleka tänderna med hjälp av bara kokosolja och gurkmeja. Guldtandkräm kallas den och har både antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper.

Jag blev ju tvungen att testa såklart. Funkade det verkligen? Väldigt många som gjort det påstod att det minsann funkade superbra. Jag följde hennes recept men gjorde lite mer, det räcker till 2 tandborstningar detta.

TANDBLEKNING

1/2 tsk ekologisk kokosolja (

1/2 tsk ekologisk gurkmeja (

Jag tog en tandborste jag använt några ggr. Jag ska använda den här till tandblekning bara då tandborsten blir helt gul efteråt och det går inte bort.

Medans man borstar så blir tänderna helt gula. No worries, det går bort med vatten eller när du borstar tänderna vanligt efteråt.

FÖRE/EFTER

Tyvärr så tog jag förebilden i badrummet så jag blev tvungen att ta efterbilden där också. Men OJ vilken skillnad det blev. Tony såg också en jäkla skillnad, tyckte det blev mycket blekare mina tänder.

Ja men detta bara måste du testa! Man kan köra detta några dagar i sträck en gång i månaden så håller man efter. Snacka om ett nyttigt sätt att göra tandblekning på! Jag är tammetusan blown away. Tänderna känns så otroligt rena och fräscha nu. Detta kommer jag definitivt att fortsätta med!

Testa du med!

Kram Nina

5
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00