Jag är såå pinsam

Ja sådär – nu har man lyckats vara på 2 olika farsdagsfiranden och inte tagit en enda bild, det måste väl ändå vara bra jobbat för att vara en bloggare? Förlåt, jag är värdelös ibland. Vissa gånger så bara umgås jag och glömmer av att jag kanske ska dokumentera lite också…. jag är usel ibland. Hoppas ni har lite överseende med mig.

Jo men för tusan, glömde ju nästan. 15 bilder blev det ju typ….

En av dem var denna. Jag sa åt Tony utanför Cirkel K att bränna av en bild på mig. Han börjar bli så rutinerad den där karln alltså. Tjopp tjopp tjopp så hade han bränt av bilderna från rätt höjd och vinkel. Det tog några år och lära upp han men nu tror jag det sitter. Förr tog han EN bild. Mäh, vem lyckas på bild med ett enda foto? Inte jag i alla fall även om jag är van att fota mig själv mycket iom mina sociala medier. Känns som han börjar bli van med att assistera lite då och då och börjar bli ”skillad” på foto. Tror att många partners till oss som bloggar kan hålla med mig här.

Hörni, måste berätta en sååå pinsam grej som hände. Jag tror jag var lika röd som en brandbil i säkert en timma efteråt. Vid det här laget vet ju ni att jag även kan berätta om de där pinsamma situationerna i livet så den här bjuder jag på.

Jag stod och väntade på hissen och just där vi stod var det väldigt bra akustik. Jag fick en hostattack och råkade dra av en brakskit samtidigt som jag hostade. Ja men jag antar att det blev lite för mycket tryck – märkligt egentligen att jag inte kissade på mig också när man tänker efter? Haha, jajaaa…. men denna brakskit hade ju kanske inte gjort så mycket om det bara var vi som stod där? Men just i samma sekund passerade en kille som blev skraj…. haha! Jag, eller vi, höll på att svimma av skratt, tårarna sprutade. Det fanns liksom inte på kartan att låtsas som det regnade för det var så obvious att det var jag. Jag tror att jag sa OJ högt åt min fis också. Hahaha….jag orkar inte. Jag kan aldrig sköta mig.

Fis är alltid kul tycker jag. Förutom när Tony fiser i bilen. Då blir jag arg på riktigt. Haha….

Nä, nu är det slut på skitprat. Ska ta kväll här och strax kolla Solsidan. Ha en fin kväll!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
4 years ago

HAHHAHHAHAHAA ligger i sängen o hoppar av skratt .

Blir också arg på riktigt när mannen fjärtar o bilen. Det är såå instängt o äckligt ju .

Emmy
Emmy
4 years ago

Åh va härligt att även en bloggare kan göra nåt utan att ta en massa bilder! Sunt tycker jag
Gillar din blogg. Har hittat hit ganska nyligen, igen för jag läste dig för några år sedan.

Nästa inlägg

Bygg ditt eget matbord

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x