Har jag nyckelben?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Godmorgon raringar!

Igår var jag är trött som en gnu då jag sov så otroligt dåligt natten innan så jag somnade ifrån mitt kvällsinlägg som jag höll på att skriva till dig. Det är ju fullmånetider nu, inatt var den 100% full. Jag har hört att det kan vara rörigt att sova precis innan den blir full och det stämde på mig för inatt sov jag mycket bättre.

Tudiluu! En bild i farten. Ut ur parkeringsgaraget, slänga upp kameran och ta en bild i steget, livet som bloggare.

Detta var min kvällsgotta igår kväll. Äääälskar honungsmelon och kan lätt äta en hel på en kväll.

Honungsmelon:

• vätskegivande frukt

• innehåller C-vitamin, B-komplex, kisel

• innehåller mycket mineraliserat destillerat vatten som renar, alkaliserar och återfuktar kroppen.

• sänker blodtryck, stärker minnet, reparerar muskler, minskar risken för hjärtsjukdomar.

• kräver ingen matsmältning utan passerar magsäcken snabbt för att hamna i tunntarmen för att kroppen ska kunna utvinna allt nyttigt ur den.

Måste kicka igång dagen med att tipsa dig om världens skönaste plagg just nu!

Världens skönaste tröja med finaste v-ringningen hittar du >>HÄR!<< Jag vill bo i den här tröjan, det gör inget att den är himla fin också, älskar verkligen v-ringningen.

Måste tipsa om en superskön klänning i mjukaste materialet som jag typ glömt bort, den hittar du på REA >>HÄR!<< Jag har den som är kort i modellen, du kan nämligen välja lång eller kort. Tänker att den här skulle vara superfin till jul också! Den är omlott med knyte så magvänlig också skulle jag vilja säga.

Hämtade ut ett paket igår och där i låg det som är tänkt ska bli min julklänning i år. Ska prova idag och knäppa lite bilder så du också får se. Spännande att prova allt då jag fått beställa mindre storlekar nu. Känns jättemärkligt och som att jag beställt för små kläder nu. Det är konstigt att gå ned i vikt måste jag säga, hjärnan hänger inte riktigt med i förändringen. (12 kilo nu) Bara att jag helt plötsligt har nyckelben, dom har jag inte sett på många herrans år.

Hörni, vi hörs lite senare! Har världens bästa mascara-tips till dig. ❤️

Ha en fin dag!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
4 years ago

Snygg tröja och fina nyckelben 🙂

niinis
niinis
Reply to  AnsoAnna
4 years ago

Haha! Tack! ❤️

Marie
Marie
4 years ago

Är svårt att gå.ned i vikt och hänga med i huvudet. Tappat 17 kilo och köper fortf för stora kläder… snart så! Snygg tröja

Nästa inlägg

Linssoppa med chili/vitlöksröra

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x