Målning och vaken natt

Morning morning! ❤️

Jag råkade vända lite på detta dygn tror jag. Skulle bara vila lite igår efter vi hade ätit, hur tror ni det slutade? Sov till kl 1 inatt, 7 timmar ((booom)). Vaknade när Tony gick och la sig. Undrade hur fanken jag sovit mig igenom hela kvällen och ingen väckt mig? Nja, dom tyckte jag behövde sova så dom lät mig vara.

Skönt, men jag har inte sovit sen 1 inatt. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag ju var pigg och utvilad då. Så vad har jag slagit ihjäl timmarna med? Jobb och serier faktiskt. Tiden går rätt fort då.

När jag ledsnade ur och var klar så smög jag upp på övervåningen och slutförde en tavla.

Det går fint att måla mitt i natten också. Lite mörkt bara så jag får assistera med extra lampor och lysa lite med mobilen.

Såhär blev den. En powerlady. En ”queen” i glitterskrud. Den här bruden sätter man sig inte på. Tänker mig att den blir riktigt snygg ovanför en soffa med accentfärger på kuddarna i petrol och guld. Kul sätt att ta in färg i ett annars färglöst hem kan det också vara.

Nu ska jag väcka familjen här lite försiktigt. Dags att ta tag i dagen. Jobb väntar. Sedan ska jag fylla på mina tråkiga fransar och ikväll väntar middag med ett Affiliateföretag och lite andra influencers. Hoppas på en trevlig dag. Ni kan väl fråga mig ikväll vid 19 hur trött jag är när jag varit vaken sen 1 inatt? Haha…. ögonen kommer gå i kors. Får bli en snabb middag och sen hem och sova.

Mascaratipset kommer äntligen idag! Ha en fin dag.

Kram Nina

11
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sollan Folkesson
Sollan Folkesson
4 years ago

Du är bäst Niini

niinis
niinis
Reply to  Sollan Folkesson
4 years ago

TACK! ❤️❤️❤️

Gitta Json Selin
Gitta Json Selin
4 years ago

Oj vilken snygg tavla, du är jättebra, Du har så många strängar på din lyra. Vill se fler alster. Har lagat flera middagar efter dina recept och fått mer än godkänt. Hoppas du kommer in i normala högtider. Ha det bra. Kram ☺☺☺

niinis
niinis
Reply to  Gitta Json Selin
4 years ago

Men tack rara du! ❤️❤️❤️

Maria Hansen
Maria Hansen
4 years ago

Skönt att höra att det inte bara är jag som ”bara” ska vila en stund efter maten
När det blir på det viset här ägnar jag mig med att skriva ut dina super goda recept och inventerar skafferiet så jag kan testa något nytt och gått från din sida
Jag är så tacksam för din blogg, tack för att du finns / Mia

Marie
Marie
4 years ago

Jäklarns vilken härlig tavla!!! Grymt snygg. Heja dig vännen, hoppas du får ordning på din vila snart. Kramar till dig

Nästa inlägg

SAFFRANSKAKA I LÅNGPANNA

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x