Julpynt och julpyssel

Dags att tipsa om lite pyssel till jul igen. Jag älskar verkligen att pyssla till jul, något man gjort själv blir så mycket roligare och fina att hänga upp. Dessutom kan barnen vara med och pyssla också om dom vill.

JULPYSSEL 1

Gör en egen julstjärna i trä! Så maffig att hänga upp på väggen. Vi hade vår i trapphuset och det blev så himla fint!

Det enda du behöver är 6 st kvistar i ungefär samma storlek. Hampasnöre och ljusslinga. I år ska jag göra en igen men i år ska jag ha i många ljusslingor så den lyser sådär superhärligt!

JULPYSSEL 2

Pyssla ihop lite mindre trästjärnor som du ställer lite här och var. Fint att ha flera i olika storlekar. 6 kvistar och hampasnöre är allt du behöver till varje. Kan vara fint att binda ihop med ståltråd också. ⭐️⭐️⭐️

JULPYSSEL 3

Baka stora pepparkakor och gör hål i. Trä igenom snöre och dekorera fönstrena med hängande fina pepparkakor. HÄR hittar du tips på hur du kan dekorera dem. HÄR hittar du perfekta receptet på proparkaksdeg.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bloggmiddag och bästa mascaran

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x