Mysig middag med härliga tjejer

Hej älsklingar!

Igår blev vi inbjudna på härlig middag på Adtraction jag samarbetar med som bjöd in några influencers för att njuta av lite härligt umgänge och god mat. Jag måste verkligen varmt rekommendera det stället. Mysigt, kunnig och proffsig personal, gott som inihelskotta så allt blir liksom som en wow-upplevelse! Men jag har hört att man måste boka bord i god tid, ofta fullt där. Igår var det knökfullt.

Lite halva huvuden men dock en bild på vårt bord. Vi var ett riktigt härligt gäng. Mycket skratt och bara så härligt att få hänga med ”kollegor” i branschen.

Nu ska jag räkna upp alla som var med.

VitaeStilo

Carola Wetterholm

Marit Dybeck

Linda Marie

Lina Ekh

Fina barnsaker

Förra gången vi var där åt jag sushin, så sjukt gott! Godaste sushin jag ätit. Gillar ni sushi så är det nästan ett måste med ett besök.

Förrätt blev dessa edamamebönor. Enligt min kostplan får jag inte äta dom men igår åt jag upp hela det här fatet. Haha…. men, jag ångrade mig djupt för väl hemma hade jag så sjuuuuukt ont i magen. Snacka om karma.

Salladen jag åt var helt ljuvlig. Avokado och äggplanta sallad. De plockade bort den friterade svampen så den blev ”Nina-vänlig”. Så god och så fräsch!

Hepp, gotta go. Vi hörs lite senare! Fått många frågor om vad jag har på läpparna så tänkte visa er.

Kram Nina

10
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
4 years ago

Superkul att träffa dig! <3 Hoppas vi ses snart igen!

niinis
niinis
Reply to  Lina
4 years ago

Detsamma fina du! ❤️

Nästa inlägg

Julpynt och julpyssel

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x