Kostade skjortan och halva armen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Godmorgon darlings!

Jag var så otroligt trött igår så jag somnade ifrån hela patrasket. Nu har mamma och jag hamnat i det här ”sova helt galet” tiderna. Kvällstrött så jag går åt. Men ikväll ska jag kolla på Idol, ska försöka hålla mig vaken. Som tur är så är Idol redan kl 19 ikväll, bra för en kvällströtter som mig.

Min arbetsplats igår var Espresso House. Var egentligen hungrig men skulle inte äta där, köpte en påse med dessa godingar istället. Kostade skjortan och halva armen på Espresso House just men gott var det.

Har ni smakat?! Alltså wow, man ska vara beredd på att det är riktigt jäkla drag i dessa. Ingefäran gör dem starka men oj så goda. Innehåller rörsocker dock så det är inget jag kan smaska på egentligen men någon smakade jag och herreminjee så gott! Sega och så galet goda.

Fått frågor om mitt läppstift? Egentligen är det läppenna och gloss. Det är ett bra upplägg om man vill ha lite hållbarhet men ändå lite blankt på läpparna.

Läppglanset är från >>CLARINS, nr 02 Coral Apricot-shimmer.<< Skrivit om det tidigare. Det finns inget som är så bra som detta. Jag älskar det verkligen, perfekt glossigt och så är det vårdande också. Sen är det krämigt, precis så ska en lipgloss vara.

Läppennan med färgen Nude01 har utgått men ersatts av den >>HÄR<< som heter Taupe. Den är det 30% rabatt på just nu.

Nähä, nu ska jag fortsätta rensa skafferiet här. >>Rensningen<< har börjat här hemma, hoppas vara klar till jul.

Punkt 8 kommer dock ta tid. Det är en jäkla massa skåp som måste rensas. Till råga på allt behöver vi fylla ut med skåp här hemma, får inte plats med allt. Ska köpa nå fina väggskåp och sätta upp.

Men du, vi hörs senare!

Kram Nina

11
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carina S
Carina S
4 years ago

Snyggt med läpppenna o gloss så, vässar man eller skruvar fram stiften på läpp pennan? Jag ska nog prova o köpa den tor jag, älskar dina sminktips! Brukar passa mig mkt bra, vi har nog lite samma färger på hud o hår Trevlig helg nu, kram kram

Gitta Json selin
Gitta Json selin
4 years ago

Puh du är verkligen ett energiknippe. Jag blir trött bara att läsa om det. Fast jag har ett visst schema, gör en sak varje dag och så går det runt, visserligen med stora uppehåll, men men. Det där om läppglans ska jag tänka på nu när kylan kommer. Och godiset var köper du det? Haha låter gott men farligt. Ha en skön helg. Kram

niinis
niinis
Reply to  Gitta Json selin
4 years ago

Hihi, ja jag har energi så det räcker och blir över ibland. Godiset såg jag fanns på Coop. Jag köpte på Espresso House.

Nästa inlägg

Snabb kanel och kardemummakaka

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x